Nyheter

Samarbeidsavtale mellom NGF og Tryg

Av: Cato Benham  |  Publisert: 6. november 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I forbindelse med at Norges Golfforbund har inngått samarbeid med Tryg Forsikring, vil vi her komme med litt nyttig informasjon.

Forsikringsavtale med Tryg
Norges Golfforbund har inngått en avtale med Tryg Forsikring hvor også du som medlem av en golfklubb oppnår en del rabatter og fordeler. I tillegg støtter du også Kristiansand Golfklubb om du har forsikringene dine hos Tryg.
  • Gjennom avtalen med NGF kan du oppnå inntil 23% rabatt på dine private forsikringer
  • Spesialtilpasset reise- og innboforsikring
  • HIO forsikring
  • Du støtter klubben med 2% kickback
  • m.m.
Les mer om avtalen HER

Har du allerede forsikringene dine i Tryg?
Om du allerede er kunde av Tryg Forsikring er det dessverre ikke slik at du automatisk «kobles» opp mot avtalen som NGF har gjort. Heldig vis er det veldig enkelt for deg å oppnå både fordelene med avtalen samt støtte KGK. Du tar rett og slett kontakt med Tryg sin lokale representant her i Kristiansand og gir beskjed om at du ønsker å benytte det av samarbeidet mellom NGF og Tryg.

Ring eller send en e-post til Ronny Johansen som er Tryg representant her i byene og gi beskjed om at du ønsker å bli kobles opp mot avtalen med NGF og at du ønsker KGK som mottaker av 2% kickback. Kontaktinformasjon finner du nederst.

Om du ikke er kunde av Tryg?
Det er selvfølgelig mange av klubbens medlemmer som i dag ikke benytter seg av Tryg Forsikring. Om du ønsker mer informasjon om avtalen som Norges Golfforbund har gjort på vegne av oss golfspiller, kan du klikke deg inn på linken her: Avtale NGF/ Tryg

Lokal representant for Tryg
I dag hvor det aller meste foregår per internett og e-post, er det jo greit at Tryg Forsikring har en lokal representant her i byen. Dette vil også si at du har noen å ringe om det skulle være noen spørsmål rundt forsikringene dine.

Kontaktinformasjon:
Carisma AS
Ronny Johansen
Mob.:         965 09610
E-post:        ronny.johansen@tryg.no
Nettside:    Carisma AS
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her