Nyheter

Stenging av banen

Av: Cato Benham  |  Publisert: 11. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er nå kommet såpass langt ut på høsten at vi har valgt å stenge hovedbanen fra og med mandag 14. oktober. I tillegg til en ganske så våt bane, begynner temperaturen å krype ned mot frysepunktet. Gresset er nå stort sett gått i "dvale" og alt av divots og nedslagsmerker blir nå værende til våren.

Det har vært en utrolig hektisk og innholdsrik sesong her på Kristiansand Golfklubb, og vi gleder oss allerede til neste vår og ny golfsesong. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt gjennom sesongen og gjort Kristiansand Golfklubb til en god plass å være. Takk skal dere ha....

Utover høst og vinter har vi en god del planer om forskjellig vedlikehold på anlegget, vi er allerede i gang med drenering av driving range og å få rensket opp i noen av bekkene rundt om på banen. Vi har et gammelt anlegg, og mange av dreneringen vi har må oppgraderes og skiftes ut. Målet er at vi skal få en noe tørrere bane som tåler litt mer regn enn hva den gjør i dag.

I tillegg til drenering håper vi på å få gjort en del andre ting på banen gjennom vinteren. Det er en del underskog som skal fjernes, vi fortsetter arbeidet på det nye hullet, vi skal sluttføre noen av prosjektene vi ikke rakk å få ferdig i år, og vi skal se litt på veier og stier.

Normalt har vi en høst-dugnad på denne tiden, og det vil vi nok også ha i år. Vi vil prøve å klargjøre litt for dette, og finne en helg hvor været ser ok ut.

Selv om hovedbanen nå stenger, lader vi nå opp til en ny sesong på simulatorene :-)
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her