Nyheter

Klubbmesterskap Dame og Herre

Av: Cato Benham  |  Publisert: 26. august 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da var årets klubbmesterskap over og alle klubbmestere for 2024 er kåret. Sist ut var klubbmesterskapet for Damer og Herre som ble avviklet denne helgen.

Dessverre ble lørdagen en noe våt dag og herrene fikk kun spilt 18 av de planlagte 36 hullene. Den siste tiden er det kommet mye regn, og banen er ganske «mettet». Det vil også si at det skal ikke veldig mye til før det blir ganske så uspillbart på banen.
Det ble uavhengig litt dårlig vær, en super golfhelg her på Kristiansand Golfklubb med masse god golf. Til slutt ble det veldig jevnt og det endte med omspill i begge klassene. Omspill er jo veldig spennende og spesielt for de som har møtt opp for å være tilskuer.

I dameklassen var det Hanna Kristine Ioannou og Anne Wirsching som måtte ut i omspill etter at begge lå på pluss 49 etter do dager spill. Før hull 18 var det Anne som ledet med ett slag, og det klarte Hanna Kristine å hente inn på siste hull. Etter omspill var det også Hanna Kristine som klarte å dra i land seieren i Dameklassen.

I Herreklassen var det Marius R. Andersen som ledet med ett slag før hull 18. Thomas Karterud hentet også inn dette på siste hull, og da var det duket for omspill. Etter omspill på hull 18, var det Thomas Karterud som klarte å gå av med seieren og ble årets klubbmester i Herreklassen. Thomas fylte år på søndag, så da var det sikker ekstra hyggelig å bli Klubbmester i tillegg.

En stor gratulasjon til både Hanna Kristine og Thomas…. 

Vi rette også en stor takk til alle som var med å hjelpe til med gjennomføringen av årets klubbmesterskap. Alltid veldig bra når noen ønsker å bidra og dette er vi selvfølgelig veldig takknemlig for – Takk…
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her