Nyheter

Betaling av årets kontingent

Av: Cato Benham  |  Publisert: 17. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det begynner å nærme seg baneåpning her på Kristiansand Golfklubb. Om du ikke har betalt årets kontingent, er det nå på høy tid å gjøre dette. Har du "surret" vekk faktura eller det er noe annet du har spørsmål om, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss.

I år er det også viktig at når du har betalt kontingenten, må du tar turen innom klubbhuset (proshop) og henter bagtag´n for 2024. Klubbens baneverter planlegger å være veldig aktive de første ukene, og hovedfokus vil være på to ting. Først og fremst vil de sjekke om årets kontingent er betalt og at du har bagtag´n med årets klistermerke. I tillegg vil vi ha stort fokus på at de som har booket starttid møter opp som de skal. 

Selv om banen fortsatt er stengt, er det stor aktivitet her på klubben. Vi mange spørsmål om når vi har tenkt å åpne banen, men dessverre er det fortsatt veldig vått mange plasser på banen. For å ikke ødelegge for mye, er vi nødt til å drøye litt før vi kan åpne, men vi følger daglig med på utviklingen og har selvfølgelig en målsetning om å åpne for spill så rask som mulig. 

Selv om vi kommer litt sent i gang med golfsesongen, ser vi frem til en fin og aktiv sesong her på Kristiansand Golfklubb.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her