Kristiansand Golfklubb har nå inngått et samarbeid med Sørlandsreklame om levering av eget klubbtøy. Vi har fått mange henvendelser rundt dette og nå er dette altså kommet på plass. For oss er det viktig at tøyet er av topp kvalitet og ikke minst er tilpasset til det vi driver på med... altså golf. Alt tøyer er fra det kjente kvalitetsmerke Cutter & Buck. Foreløpig har vi plukket ut noen få modeller, men på sikt vil det sikkert også bli flere.

Vi har en prøvekolleksjon hengende i ProShop slik at du kan prøve de forskjellige modellen samt teste ut riktig størrelse.

Betiller du tøy innen 15. juli 2020 gir vi deg 15% rabatt på alt du bestiller!

Klubbtøy med logo - Cutter & Buck

Advantage dame heldress
CB DryTec Bomull 35+ UPF mykt stretch materiale som er fuktavvisende. Denne unike kvaliteten med bomull, polyester og elastan gjør dette plagget til et must i garderoben og for deg med en aktiv livsstil. Moderne passform.

Farge: Blå eller sort

Pris inklusiv logo kr. 1.199,-
 Kjole

-------------------------------------------------------------------------------------

Chambers langermet genser – Dame og herre
Chambers er en langarmet genser med halfzip. Stoffet er ekstremt mykt og i polyester som transporterer fuktighet fra kroppen når man er i aktivitet. Chambers er et perfekt plagg å ha under en softshell jakke eller for seg selv på en varm dag. Liten brystlomme til kort og nøkler.

Farger: Lys grå, antrasitt og denim melert.

Pris inklusiv logo kr. 1.059,-
 Spillgenser Dame Spillgenser
   xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

CB advantage Pique – D/H
En velsittende Pique i CB DryTec Bomull +35UPF, et mykt stretch materiale som er fuktavvisende. Denne unike kvaliteten med bomull, polyester og elastan gjør dette plagget til et must i garderoben og for deg med en aktiv livsstil. Kommer i både dame- og i herremodell

Farger: Mange forskjellige

Pris inklusiv logo kr. 830,-

Pique

Oakville strikket genser - D/H
Dette er en strikket genser som passer til alt. Den fremstår myk og ikke for tykk, noe som gjør at den fungerer perfekt over en skjorte.
Kombinasjonen av bomull og nylon gjør genseren svært behagelig med god holdbarhet. Tilgjengelig i både v-hals og rundhalset utgave. Her blir logoen brodert på genseren. Kommer i både dame- og i herremodell

Farge: Blå eller sort

Pris inklusiv logo kr. 999,-