Barn & unge…..
Kristiansand Golfklubb er en perfekt boltringsplass for barn og unge. Under trygge og gode omgivelser har vi et bredt aktivitetstilbud for barn og ungdom i alle aldersgrupper. I naturskjønne omgivelser innerst i Korsvikfjorden, har vi ett flott golfanlegg som er meget godt tilrettelagt for våre fremtidige golfspillere.

TRENING, LEK OG KONKURRANSE

All barn og junioraktivitet i Kristiansand Golfklubb bygger på verdiene:

Glede - Miljø - Trygghet - Mestring

Klubben lever etter prinsippet «flest mulig, lengst mulig» og ønsker med dette å bygge et miljø med barn og ungdom som trives og har det artig sammen. Våre treninger preges av at alle blir sett, og at vi legger til rette for så vel idrettslig, som personlig utvikling.

MÅL
- Personlig utvikling:

• Føle seg som en i gjengen
• Økt selvtillit og selvfølelse
• Mestringsfølelse
• Respekt for andre mennesker

MÅL
– Idrettslig utvikling

• Utvikle basisferdigheter for idrett generelt og golf spesielt
• Trene på en trygg og sikker måte tilpasset alder
• Utvikle selvstendige golfspillere med indre motivasjon
• Legge til rette for et godt tilbud til de som ønsker å konkurrere

fb jr
JUNIORENES FACEBOOK SIDER

For å følge med på hva som skjer i barne- og junioraktiviteten er det viktig å være medlem i facebook-gruppen «KGK - Junior» eller «KGK - Knøtter»

TRENINGSGRUPPER
: Det inndeles i grupper i forhold til alder, nivå og ambisjoner.

icon sort

KNØTTEGOLFEN

Alder 4 – 5 år - Torsdag kl. 17:00 - 18:00
Dette er for de aller minste og har i hovedsak fokus på lek og moro. Selv om dette er veldig uformelt og mest moro, er det en flott introduksjon til golfsporten.

Kontaktperson: Helge Pettersem - 913 56220 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon gul

“GUL” gruppe // Intro til golf

Junior 6 – 19 år - Lørdag kl. 10:00 til 11:00
Introduksjon til golf er et tilbud til alle som er interessert i å prøve eller begynne med golf. Annenhver lørdag er det mulig å prøve ut våre treningsområder uten å være medlem. Enkel instruksjon på treningsområdene. (NB Utvalgte Lørdager)

Kontaktperson: Helge Pettersen - 913 56220 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon rød

“RØD” gruppe // TRENE FOR Å SPILLE

• Junior 6 – 8 år - U9 - Mandag kl. 17:00 til 18:30
• Junior 9 – 12 år - U13 - Mandag kl. 17:00 til 18:30
• Junior 13 – 19 år - U20  - Mandag kl. 18:30 til 20:00

For juniorer som ønsker å begynne med golf og har en målsetning om å bli fungerende selvstendige spillere. I denne gruppen begynner vi å trene mer golfspesifikt. Aktiviteten skal være lystbetont, styrke fellesskapsfølelsen og gi en følelse av mestring i hver økt.

Vi ønsker å bidra til å utvikle selvstendige golfspillere med indre motivasjon gjennom å lære juniorene å trene og spille på egen hånd. Vi legger også i større grad til rette for muligheten til å konkurrere for de som ønsker.

icon blå

“BLÅ” gruppe // TRENE FOR Å KONKURRERE

• Junior over 12 år Mandag kl. 18:30 til 20:00 og Torsdag kl. 17.00-18.30

Denne gruppen ble etablert i 2016 og er for juniorer som har spilt en del. De har etablert hcp, ønsker å satse på golf og vil konkurrere. Det tas inn spillere fortløpende etterhvert som de har klart kriteriene.

Spillere til gruppen blir valgt ut av vår Pro, Marius Rosvold Andersen. Gruppen vil trene to ganger pr. uke. I tillegg forventes det at man trener på egenhånd og deltar på turneringer.

ikon jr copy

MEDLEMSSKAP OG GODER

I alle medlemsskap inngår:
• Faste treninger
• Spillerett på banen
• Gratis rangeballer
• Startkontingent på Narvesen Tour
• Subway fordelskort
• Sosiale samlinger
• Delta på fellesturer
• “Veien til golf” (VTG)
• Innlogging Golbox

Velkommen til junioravdelingen og Kristiansand Golfklubb !

....Jo mere vi er sammen .....

7325 05 12691 (DnB NOR)