AvtaleGiro
I tider med høye priser på både strøm og andre ting, ønsker vi bare å minne om at vi her på Kristiansand Golfklubb til byr AvtaleGiro for de som ønsker å dele opp betalingen av medlemskontingenten.

Det er allerede mange av klubbens medlemmer som benytter seg av dette er det bare å ta kontakt så ordner vi dette for deg også.

For å få dette på plass trenger du å fylle ut et skjema som ligger på nettsidene våre og sende/levere dette til oss. Det går fint om du tar et bilde med mobilen (så godt som mulig) og sender dette på mail til oss.

PS! Ordningen med AvtaleGiro gjelder kun for voksne medlemskap m/spillerett

Ønsker du å lese mer hvordan Avtalegiro fungerer kan du lese mer HER.

avtalegiro logo skygge2017

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen