golf

Lukk [X]

Utsendelse av medlemskontingent for 2023
Først og fremst vil vi ønske alle et riktig godt nytt år og takke for året som har gått. Tradisjon tro har vi nå sendt ut medlemskontingenten for 2023 og alle vil i løpet av de nærmeste dagene få denne på mail.

Vi minner om at denne som vanlig kommer fra noe som heter sendregning.no. Om du ikke har fått kontingenten ennå (eller i løpet av et par dager) er det viktig at du tar kontakt med oss. Alle kontingenter sendes til den mailadressen som du har i Golfbox. Har man endret mailadresse er det viktig at man går inn og retter dette opp i Golfbox. I tillegg må du kontakte oss slik at vi kan sende deg medlemskontingenten på nytt og til riktig adresse.

For å endre mailadresse og annen kontaktinformasjon i Golfbox, gjør du dette på følgende måte:

  • Logg deg inn i brukeren din på Golfbox
  • Under «Min Forside» i menyen til venstre finner du «Redigere Profil»
  • Her kan du endre en god del informasjon
  • PS! Under «Redigere profil» er det flere faner i toppen som du kan gå inn på for å gjøre endringer

Trenger du hjelp med å gjøre endringer på profilen din i Golfbox er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss så hjelper vi til med dette.

AvtaleGiro
Ønsker du å betale medlemskontingenten med månedlige betalinger i form av AvtaleGiro har vi en ordning for dette. Informasjon om hvordan dette fungerer finner du på linken under:

Info – AvtaleGiro

Får å benytte deg av AvtaleGiro må du fylle ut skjemaet som ligger på linken under og sende dette til oss som PDF eller et passe ok bilde. PS! Du skal ikke fylle inn KID nummer, det gjør vi. Det er ikke nødvendig med beløpsgrense, men om du vill sette dette inn, er det lurt å sette denne til for eksempel kr. 1.500,-.

Skjema – AvtaleGiro

Vi gjør oppmerksom på at det kun er medlemskap for voksne m/spillerett som det er mulig å benytte AvtaleGiro på. Har du et annet medlemskap og ønsker å dele opp betalingen kan du ta kontakt med oss så løser vi dette også.

Det går i full fart mot en ny golfsesong og vi vil på klubbens hjemmesider informere fortløpende om planlegging av kommende sesong.

Selv om det er vinter er det full aktivitet her ute på klubben og det er stor aktivitet på simulatorene. Som nevnt kommer sesongen raskt nå og skulle du ønske å få litt hjelp med enten svingen eller oppgradere utstyr, har vi to Proer som står klare til å hjelpe deg. Bare å ta kontakt.

Ha en fortsatt fin vinter og så håper vi å se deg igjen ganske snart.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50 Mizuno logo

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge