KGK Backspin
Vi er nå på oppløpssiden i forbindelse med årets veldedighetsprosjekt her på Kristiansand Golfklubb. I tillegg til «Hovland-skjorta» dobler vi nå premiebordet med et superfint bilde malt av vår lokale kunstner Per Ove Sødal.

Ønsker du å lese artiklene om dette som vi la ut tidligere kan du klikke deg inn HER.

Om du ikke har tatt lodd i lotteriet om signert Hovland skjorte og maleri fra Per Ove Sødal eller ønsker flere lodd, kan du bare bruke QR koden under. Da kommer du direkte til klubbens Vipps for dette. Det er bare å ta frem kameraet på telefonen og holde dette på QR-koden, da kommer du direkte til Vipps. Dette støtter opp om en veldig god sak, så er det bare å delta…..

Pris per lodd: KR.100,-

Du kan også søke opp Vippskode - 753980 "KGK Backspin"

Takk
Vi ønsker å rette en takk til Per Ove Sødal som gjennom sitt kunstverk bidrar til vårt veldedighetsprosjekt i 2022. Takk skal du ha....

Trekning
Vi tenker det vil være fint å kjøre en trekning klokken 12:00 første søndag i advent. Det vil si at dette også er siste fristen for å kjøpe lodd og være med på både å støtte opp om en veldig god sak, men ågså vinne skjorta.

Så snart vi har gjort dette vil vi overføre alle innkomne penger til barneavdelingen ved Kristiansand Sykehus. Vi mener dette er et veldig godt formål og tror at pengene kan komme godt til nytte her. Mange barn har en veldig tøff hverdag og vi håper at vårt lille bidrag kan gjøre noe positivt for disse.

Premier1

POS

qr backspin
Bare å bruke kameraet på mobilen så kommer du direkte til riktig Vipps konto

Backspin logo 1

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen