KGK Indoor – Treninger
Onsdag 02.11 starter vi med innetreninger på golfsenteret. Våre Golf proer Marius og Daniel har satt sammen ett variert program for alle golfere, som dekker alt fra short game til det lange spillet.

For mer info om treninger og påmeldig klikk HER

I tillegg til Trackman vil vi også benytte treningsgreen. Vi kommer til å ha fokus på bevegelsen og GOBBS vil bli mer detaljert en tidligere. Trackman har mange tall, men vi kommer fokusere på aller viktigste som vi også skal gå gjennom på treningene.

Egnet for: Medlemmer, tidligere medlemmer og medlemmer av andre klubber.

Nye golfspillere - VTG:
Dette er ett bra tilbud til deg som ønsker å forbedre samt restaurere spillet ditt, slik at du stiller sterkere når ute sesongen starter igjen. Forrige inne sesong hadde vi over 50 deltakere fordelt på alle ferdighetsnivå. Vi håper flere benytter seg av tilbudet kommende vinter. Vi vil som alltid også ha fokus på det sosiale. Vi setter også opp en turnering for alle deltagere og små konkurranser underveis med fine premier.

golf trainer futility closet 1

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen