golf

Lukk [X]

Ny Head Greenkeeper
Kristiansand Golfklubb har nå gått til ansettelse av ny Head Greenkeeper. Det er Lasse Kleven som i tiden fremover skal ha hovedansvaret for at det flotte anlegget vårt fortsetter den gode utviklingen vi har hatt de siste årene.

Lasse Kleven har arbeidet innen golfbransjen i om lag 30 år. Han har blant annet jobbet hos utstyrsleverandøren Titleist, vært med å bygge golfbane på Evje og var tidligere godkjent som PGA Pro. De siste årene har han jobbet som greenkeeper hos Bjaavann GK.

For oss har det vært viktig med en ryddig og god prosess ovenfor Bjaavann GK og vi har hatt løpende kontakt med vår naboklubb i forbindelse med ansettelsen av Lasse Kleven her hos oss.

Som vi tidligere har informert om, valgte Marius Dale som ble ansatt som greenkeeper i november 2021 å gå tilbake til sin gamle arbeidsgiver å fortsette der. Samtidig ønsket Vidar Mjåvatn som var klubbens Head Greenkeeper å gå tilbake til sin gamle stilling som Greenkeeper.

Lasse Kleven er allerede i full gang med både arbeid på banen og ikke minst å få en oversikt over drift og utstyr her på Kristiansand Golfklubb. Det begynner også å nærme seg en ny vinter og det er mye som skal klargjøres før vi stenger banen for sesongen. Med andre ord blir det en hektisk oppstart for Lasse som Head Greenkeeper her hos oss.

Vi har som vanlig litt planer for arbeid på banen gjennom vinteren og vil løpende informere om dette på klubbens nettsider. Ingen store prosjekter på gang med det første, men alltid mye som kan gjøres for å løfte kvaliteten ytterligere.

Vi ønsker Lasse velkommen her hos oss og håper han vil finne seg godt til rette og være med oss i mange år fremmover.

Lasse3

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50 Mizuno logo

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge