Gumpens Auto Øst Open
Førstkommende søndag (28. aug) er det duket for Gumpens Auto Øst Open. Værmeldingen ser ok ut og vi satser på fulle startlister og en fin turneringsdag.

Gumpens Auto Øst AS som er vert for turneringen vil være til stede med biler og i tillegg stiller med en del fine trekke premier. I tillegg til «vanlige» premier og trekkepremiene fra Gumpens Auto Øst, stiller vi i KGK opp med en del fine trekkepremier:

• 2 stk. gavekort på 5 timer i golfsimulator (verdi kr. 1.250,- per stk)
  • 3 stk. capser fra Galvin Green
  • 2 stk håndkle fra Callaway
  • 2 dusin baller fra Mizuno
  • Gavekort Color Line

PS! For at trekkepremiene fra KGK skal komme med, må det minimum bli 35 deltagere i turneringen. Om ikke antall deltagere oppnås, flyttes trekkepremiene til neste klubbturnering.

Påmelding til turneringen finner du i Golfbox og med såpass mye og bra premier er det mange som kan få med seg en hyggelig premie hjem…. Selv om man ikke havner på pallen...

Vi sees søndag 28. august!!

GumpenA

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Banen er steng for sesongen.

Husk!

• Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen