golf

Lukk [X]

NSG Lagmesterskap 2022 - Kvalik
Norsk Senior Golf (NSG) arrangerer hvert år ett Lagmesterskap for både Damer og Herrer. Turneringen spilles i september og Kristiansand Golfklubb ønsker å stille lag i begge klasser.

For å delta i NSG sitt Lagmesterskap må du være medlem av NSG (835,-). Man trenger ikke være medlem for å spille kvalik, men blir du kvalifisert må du melde deg inn i NSG om du ønsker å spille.  Alle som er fyller 50 år i inneværende år eller allerede er over 50 år kan delta.

NSG Lagmesterskapet spilles i 3. divisjon 17-18 september på Bjaavann Golfklubb. Ettersom mesterskapet går lokalt åpner vi opp for å stille flere lag om det er nok spillere.

I NSG Lagmesterskapet er spillformatet slik at det på lørdagen spilles best-ball med 2 spillere på hvert lag. På søndagen spilles det single runder og de 3 beste scorene blir tellende. Herre laget består av 4 spillere, mens damelaget består av 3 spillere.

Vi ønsker å stille sterkest mulig lag og vil at alle som ønsker å delta har muligheten til å kvalifisere seg for lagene. Vi har derfor besluttet å ta ut lagene basert på resultater fra årets klubbmesterskap her på Kristiansand Golfklubb. Klubbmesterskapet her i Kristiansand Golfklubb avvikles den 20. og 21. august. Om du ønsker å delta i kvalifiseringen, er det greit at du informerer om dette til en av klubbens Proer.

Herrer:
De 3 beste spillerne fra KM kvalifiserer direkte. Den siste plassen går til et såkalt «Wildcard» hvor det er klubbens Sportslige utvalg og klubbens Proer som i fellesskap tildeler den siste plassen. Kriterier for tildeling av denne plassen vil være resultater fra tidligere turneringer her på KGK eller turneringer i regi av NSG.

Om det skal være flere enn ett lag, vil man også her følge resultatene fra klubbens KM.

Damer:
Samme opplegg som for herrene, men her er det de 2 beste fra KM og ett «Wildcard».

Det endelige laguttaket til Lag NM gjøres i uke 34 basert på spillerens tidligere resultater og klubbmesterskapet.

 

Lykke til!

Hilsen

Sportslig utvalg KGK.

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør. 10 - 14
Søn. Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50 Mizuno logo

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge