NSG Lagmesterskap 2022 - Kvalik
Norsk Senior Golf (NSG) arrangerer hvert år ett Lagmesterskap for både Damer og Herrer. Turneringen spilles i september og Kristiansand Golfklubb ønsker å stille lag i begge klasser.

For å delta i NSG sitt Lagmesterskap må du være medlem av NSG (835,-). Man trenger ikke være medlem for å spille kvalik, men blir du kvalifisert må du melde deg inn i NSG om du ønsker å spille.  Alle som er fyller 50 år i inneværende år eller allerede er over 50 år kan delta.

NSG Lagmesterskapet spilles i 3. divisjon 17-18 september på Bjaavann Golfklubb. Ettersom mesterskapet går lokalt åpner vi opp for å stille flere lag om det er nok spillere.

I NSG Lagmesterskapet er spillformatet slik at det på lørdagen spilles best-ball med 2 spillere på hvert lag. På søndagen spilles det single runder og de 3 beste scorene blir tellende. Herre laget består av 4 spillere, mens damelaget består av 3 spillere.

Vi ønsker å stille sterkest mulig lag og vil at alle som ønsker å delta har muligheten til å kvalifisere seg for lagene. Vi har derfor besluttet å ta ut lagene basert på resultater fra årets klubbmesterskap her på Kristiansand Golfklubb. Klubbmesterskapet her i Kristiansand Golfklubb avvikles den 20. og 21. august. Om du ønsker å delta i kvalifiseringen, er det greit at du informerer om dette til en av klubbens Proer.

Herrer:
De 3 beste spillerne fra KM kvalifiserer direkte. Den siste plassen går til et såkalt «Wildcard» hvor det er klubbens Sportslige utvalg og klubbens Proer som i fellesskap tildeler den siste plassen. Kriterier for tildeling av denne plassen vil være resultater fra tidligere turneringer her på KGK eller turneringer i regi av NSG.

Om det skal være flere enn ett lag, vil man også her følge resultatene fra klubbens KM.

Damer:
Samme opplegg som for herrene, men her er det de 2 beste fra KM og ett «Wildcard».

Det endelige laguttaket til Lag NM gjøres i uke 34 basert på spillerens tidligere resultater og klubbmesterskapet.

Lykke til!

Sportslig utvalg KGK.

Hovedbane Åpen
Simulator (5 stk.) Åpen