golf

Lukk [X]

Dugnad på banen
Våren er i anmarsj og det begynner å nærme seg en ny golfsesong. Det vil også si at det er på tide å kalle inn til dugnad på banen.

Det er selvfølgelig en litt "lunefull" tid vi er inne i og det kan fort snu og bli vinter igjen. Vi håper selvfølgelig at det er våren som er kommet og vi kan tenke på å kjøre i gang en ny golfsesong.

Banen ser veldig fin og grønn ut og den har foreløpig klart seg veldig greit gjennom vinteren. Nå som banen har vært stengt, gir også det banemannskapet vår anledning til å gjøre en del arbeider rundt om på banen. Det er tatt ned en del underskog her og der som vi gjerne kunne fått litt hjelp til å få fjernet. I tillegg til dette må det ryddes litt blader og kvister som ligger langs de forskjellige hullene.

Foreløpig planlegges dugnad på følgende dager:

  • 19. mars
  • 20. mars
  • 26. mars
  • 27. mars

Vi regner med dette skal holde og hvis mange møter opp på de første er det kanskje ikke behov for alle. Vi er selvfølgelig litt avhengig av været og banemannskapet vil komme tilbake med flere detaljer rundt tidspunkt og arbeidsoppgaver når det nærmer seg.

Vi er veldig takknemlig for den hjelpen vi får og ser frem til en velstelt og fin golfbane når vi drar i gang sesongen 2022.

Mange lurer sikkert på når vi kan åpne, men det er selvfølgelig veldig vanskelig å si med sikkerhet nå. Om det er våren vi kjenner på nå, er det heldig vis ikke for lenge til..., men først dugnad :-)

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

Banen er steng for sesongen.

 

 

Husk!

  • Alle som skal spille må være registrert i Golfbox
  • Reparer nedslagsmerker og divots
  • Husk å rope FORE om du er i fare for å treffe noen

 

Været akkurat nå

Samarbeidspartnere

holland norway lines Ernst Hotel elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50 meditek elektonikkservice Din Reisepartner 120x50 Norlock 120x50

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge