Finn Oscar Espeland
Vårt kjære medlem og Æresmedlem, Finn Espeland, har gått bort.  Finn døde 11. desember 98 år gammel.

Finn var kjent som jordbærkongen og drev stort innen jordbærproduksjon fra sin gård på Tveit. Dette fikk også golfspillerne i Norge nyte godt av da han var sponsor av Strawberry Cup som var 72 hulls eliteturnering i her i Kristiansand.

Da golfbanen i Randesund skulle bygges, var Finn en av initiativtakerne og var med fra første spadetak ble tatt. Han var byggeleder og en veldig viktig bidragsyter for at banen ble bygd. Finn så ikke problemer han bare løste dem.

Finn ble utnevnt som klubbens andre æresmedlem, og det var en meget fortjent utmerkelse etter lang og tro tjeneste for klubben.

Finn Espeland var en flott person som vil bli savnet av mange. KGK tar med seg alle god minner og er veldig takknemlig for all dugnadsinnsats som er lagt ned i årenes løp.

Kristiansand Golfklubb sender sine varme tanker til familien.

Vi lyser fred over Finn Espelands minne.

Finn Espeland

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50