Neumann Open
Førstkommende lørdag den 4. desember dra vi igjen igang en ny turnering på klubbens golfsimulatorer. Åpningsturneringen ble kjempebra og vi kjører stort sett samme opplegg denne helgen også.

Vi har nå fått med oss Neumann Bygg AS som sponsor av turneringen og de stiller med en del premier og trekkepremier. Vi spiller igjen Greensome, det vil si at begge på laget slår ut og man velger det beste utslaget for så å slå annen hver gang til ballen er i hullet. Dette er en veldig gøy og spennende måte å spille på, så det er bare å melde seg på. Har du ikke noen å spille sammen med, setter vi deg opp sammen med noen andre som også har meldt seg på alene.

Man melder seg på i Golfbox som på vanlige turneringer. PS! Linken til Golfbox på våre sider har sluttet å virke (NGF jobber med saken), men du kan bruke linken hos Norsk Golf. Prisen for å delta er kun kr. 250,- per lag og dette dekker alt, også bruken av simulator.

Vi er i skrivende stund 22 påmeldte så det er god plass til flere spillere. Bare å melde seg på og delta på en supergøy turnering på våre simulatorer.

Neumann1

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Lør - søn Stengt

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

elkem fristeren vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sga franzefoss Fossbad Direct roar 120x50