Golftinget 2021
Denne helgen ble Golftinget 2021 gjennomført og hele golfnorge var samlet for å stake ut kursen for de neste par årene. For oss i KGK var utvilsomt helgens høydepunkt at Helge Pettersen ble kåret til «Årets Ildsjel» for arbeidet han har nedlagt i klubbens junioravdeling.

Helge Pettersen er som mange vet leder av klubbens junioravdeling, «KGK Junior», og har gjort en fantastisk jobb med klubbens barn og unge. Helge er en verdig vinner av «Årets Ildsjel» og dette er veldig fortjent. Vi i Kristiansand Golfklubb gratulerer Helge med utmerkelsen og gir han også en stor takk for innsatsen han har gjort med å bygge opp klubbens junioravdeling.

«KGK Junior» har de siste årene utmerket seg på en veldig positiv og god måte, både lokalt og nasjonalt. De har vunnet flere utmerkelser og priser for sitt flotte arbeid mot de unge golfspillerne i klubben. I tillegg setter de sitt preg på både klubben, turneringer og arrangementer som de deltar på.

Foruten Helge Pettersen som har ledet arbeidet på en flott måte, består KGK Junior av mange og ikke minst veldig ivrige golfmammaer og golfpappaer. Her er det mange som bruker utallige timer, både kvelder og helger på at barn og unge i klubben skal ha en trygg, god og ikke minst sportslig opplevelse på Kristiansand Golfklubb. En stor takk til dere alle med den flotte innsatsen dere gjør.

Selv om det er slutt på golfsesongen er det full fart og masse aktivitet i Junioravdelingen. Det nye treningssenteret har åpnet og mye tyder på at juniorene også trives veldig godt her. Regner med at klubbens juniorer vil fortsette å sette sitt preg på klubben i årene som kommer og dette syntes vi selvfølgelig er veldig gøy.

Igjen gratulerer med utmerkelsen Helge og lykke til med arbeidet videre.

Her er link til selve tildelingen på Golftinget 2021

golfting

Golfting5
Helge Pettersen og Presidenten i NGF, Egil Hatling

Golfting6
Nok et Pettersen fikk pris, Tutta hedret med NGF sitt "Hederstegn"

golfting2Harald "i Paulen" Haraldsen gjør en fin jobb med barn og unge både i KGK og i NGF

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2.2 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg