Nytt innendørs golfsenter
Det jobbes nå for full med å klargjøre vårt nye innendørs golfsenter og satser på at vi kan ta dette i bruk når golfsesongen ute er over.

Vi er nå godt i gang med innredningen og ting begynner å ta form. Totalt vil golfsenteret være på over 500 kvadratmeter og inneholde 3 helt nye Trackman Golfsimulatorer, en putting green på 130 kvadratmeter og en driving range med 5 – 6 matter. I tillegg vurderes det også et lite treningsrom i tilknytning til golfsenteret.

Dette kommer rett og slett til å bli knallbra! Vi gleder oss stor til å ta golfsenteret i bruk og vi sitter i disse dager og planlegger bruken av det nye senteret. Med tanke på at det er masse plass i dette golfsenteret, åpner det også for mange spennende aktiviteter som kan gjennomføres her. Vi vil i løpet av kort tid komme med mer konkret informasjon rundt dette. Foruten vanlig booking på golfsimulatorene er dette noe av det vi ser for oss av aktiviteter i det nye bygget:

• Juniortreninger
  • Seniortrening på dagtid
  • Faste ukentlige grupper på dagtid
  • Egen og fast «Damekveld» med trening og spill på simulatorene
  • Vinterturnering (oppsett kommer snart)
  • Helgeturneringer
  • Protimer
  • Custom fitting av utstyr
  • Nybegynnertrening
  • Diverse treninger
  • Bedriftsarrangementer
  • Etc.

Totalt vil klubben nå ha 5 Trackman golfsimulatorer, de to vi allerede har hatt og 3 nye i det nye bygget. Det vil med andre ord si at vi får et veldig godt vintertilbud her i Kristiansand Golfklubb og absolutt ingen grunn til å pakke vekk golfkøllene når vinteren kommer snikende.

De neste ukene blir det full fart på arbeidet i bygget og vi skal plate de fleste veggene, feste teppe på noen av veggene, legge gulv, legge litt fliser her og der og male litt. Med andre ord er det en del ting som skal gjøres og vi er glade for all den hjelpen vi kan få. Så har du lyst til å bidra, enten på dagtid, kveld eller i helg, er det bare å ta kontakt (Cato Benham – 416 28208). Det blir selvfølgelig litt rotete og støvete med alt arbeidet, så vi trenger også litt hjelp til opprydning og noen håndlangere 😉

Har du bare lyst til å ta en tur innom for å se hvordan det nye bygget og golfsenteret ser ut, er det selvfølgelig bare å stikke innom. Som nevnt, dette blir knallbra og vi gleder oss til å kunne ta bygget i bruk…

Golfsenter4
Stian Frigstad (Frigstad Bygg AS) i full gang med rammeverket til putting greenen

Golfsenter1
Det meste av guvet til puttin green er nå limt og skrudd fast. Til venstre kommer driving range.

Golfsenter
Deler av greenen og innerst ser vi der simulatorene står.

PS! Litt dårlig med bilder og vil oppdatere artikkelen med flere bilder i løpet av mandag 13. september.

Hovedbane Golfbox
Simulator Stengt

Uke 37

Normalt vedlikehold denne uken.
"Nye" puttinggreen åpner igjen før helgen. Kun putting ut sesongen, chipping på den gamle treningsgreen.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 10.9 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg