Ledig stilling som Head Greenkeeper / Greenkeeper
Etter 8 sesonger her på Kristiansand Golfklubb har vår Head Greenkeeper, Kenneth Mayer, valgt å si opp sin stilling her hos oss. Av den grunn søker vi nå etter en erstatter, enten som Head Greenkeeper eller Greenkeeper.

Kenneth Mayer har gjennom sitt arbeid her på Kristiansand Golfklubb gjort en glimrende jobb og det er selvfølgelig trist at han nå velger å slutte. Gjennom de siste 8 årene har klubbens banemannskap gjort en formidabel jobb i å både øke kvaliteten samt videreutvikle anlegget til hva det er i dag.

Vi holder i disse dager på å sluttføre en del av de prosjektene vi har jobbet med det siste året og tror dette vil bli veldig bra. Kenneth blir nok også med på å sluttføre noen av disse.

Det er Bjåvann Golfklubb som har ansatt Kenneth og han vil dermed fortsatt holde til her i Kristiansand. Vi ønsker Kenneth lykke til i ny jobb og nye utfordringer. Til slutt en stor takk for en årelang og super innsatsen her på Kristiansand Golfklubb.

Stillingsannonse - Greenkeeper

Hovedbane Golfbox
Simulator Stengt

Uke 37

Normalt vedlikehold denne uken.
"Nye" puttinggreen åpner igjen før helgen. Kun putting ut sesongen, chipping på den gamle treningsgreen.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 10 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg