Samarbeid – Grimstad, Mandal og Kristiansand Golfklubb
Vi har de siste årene hatt en veldig god avtale med våre naboklubber, Mandal GK og Grimstad GK om gratis spill hos hverandre i perioden 1. mai til 31. august. Grimstad Golfklubb avviklet nylig klubbens årsmøte og her ble det besluttet at klubben ønsker å trekke seg ut av samarbeidet mellom klubbene om gratis spill.

Grimstad GK har etter det vi forstår om lag 850 medlemmer hvorav 31 av disse var representert på klubbens årsmøtet nå i juni.

Ut fra den informasjon vi har fått blir dette begrunnet med at det skal være dårlig med kapasitet på banen i Grimstad og at egne medlemmer har problemer med å få starttider. Etter at vi fikk informasjon om avgjørelsen i Grimstad har vi tatt en liten titt i Golfbox. I perioden 1. juni til 14. juni kan vi hente ut følgende tall:

• Totalt tilgjengelige starttider - 4704
  • Blokkert til turneringer 892 - 19%
  • Vanlige bookinger 1558 - 33%
  • Herav spillere fra KGK 119 - 2,5%
  • Ledig kapasitet 2254 - 47,9%

Selv om tallene over tar utgangspunkt i en ganske kort tidsperiode, gir det nok uansett en liten formening om kapasitetsutnyttelsen. Om du ønsker å lese begrunnelsen finner du denne på side 22 og 23 i Årsmeldingen til Grimstad Golfklubb.

Vi syntes det er utrolig trist at Grimstad velger å trekke seg ut av samarbeidet og tror dette er dårlig for golfsporten i distriktet. Vi som golfspiller ønsker selvfølgelig et godt og variert golftilbud inkludert i medlemskontingent vi betaler og avtalen som vi har hatt med disse klubbene har bygget godt opp under dette.

Selv om avtalen mellom klubben fortrinnsvis ikke skal avsluttes midt i sesongen, har Årsmøtet i Grimstad Golfklubb besluttet at avtalen går til opphør 1. juli 2021. Det vil si at golfspiller fra Mandal GK og vi her KGK må betale full greenfee etter dette.

Selv om Grimstad GK har valgt å trekke seg ut av samarbeidet, opprettholdes fortsatt avtalen mellom Kristiansand GK og Mandal GK. Vi vil i tiden fremover jobbe mot å få inn andre klubber i ordningen slik at vi kan opprettholde et godt og allsidig tilbud til våre medlemmer.

Vi håper selvfølgelig at Grimstad Golfklubb etter hvert ønsker å bli med i samarbeidet igjen og vi her i Kristiansand Golfklubb holder selvfølgelig døren åpen for dette.

PS! Har du planer om å spille golf i Grimstad fremover er det viktik at du husker at samarbeidet er avsluttet og du må betale greenfee. Mandal GK er fortsatt en del av samarbeidet.

Hovedbane Golfbox
Simulator Åpen

Uke 41/42

Stengt for golfbil

Det kan være frost på morgenen fremover. Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 4.8 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg