golf

Lukk [X]

Covid-19
Selv om store deler av Norge nå begynner «Covid-19 åpningen» er det fortsatt en god del restriksjoner her i Kristiansand. Etter en intern gjennomgang har vi nå lagt løpet for de neste 14 dagene.

Alle turneringer frem til 13. juni vil bli avlyst eller flyttet. Det vil si Damedag, Gubben, Seniordag og klubbturneringer.  Om ikke det kommer nye regler og nedstenginger vil alle turneringer starte opp igjen i uke 24.

Dette er selvfølgelig litt kjedelig, men som klubbe er vi veldig opptatt av at vi bidrar på en positiv måte med å begrense smitterisikoen her i byen. Utrolig kjedelig, men det viktigste er jo tross alt at anlegget kan holdes åpent og at vi kan spille golf.

Norges Golfforbund anbefaler også at golfklubber som ligger i områder med mye smitte i størst mulig grad spiller på hjemmebanen sin og ikke reiser til andre kommuner.

Kristiansand Golfklubb har klart seg veldig greit gjennom hele perioden med Covid-19 og har per dags dato ikke hatt noen smittetilfeller her på klubben. Dette er utrolig bra og viser at våre medlemmer og gjester har tatt smitten på alvor og tatt de forhåndsregler som har vært nødvendig. Vi håper selvfølgelig at vi også skal komme oss greit gjennom den siste delen. Så selv om vi begynner å bli temmelig leie hele greia, er det fortsatt viktig at vi tar hensyn til hverandre og gjør det vi kan for å begrense smitten.

Vi ønsker å takke for innsatsen rundt Covid-19 så langt og håper på forståelse for de tiltakene vi nå tar.

Banestatus

Hovedbane Golfbox
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

Uke 37


Normalt vedlikehold denne uken.
"Nye" puttinggreen åpner igjen før helgen. Kun putting ut sesongen, chipping på den gamle treningsgreen.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

 

Været akkurat nå

Temperature: 10.2 °C

Rain: 0 mm

Samarbeidspartnere

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge