Kvalitet siden 1928.
Slakter Frivold har vært et kvalitetsbegrep i Kristiansand siden Kristian Frivold etablerte bedriften i 1928. Slakter Frivold har i over 90 år stått for rikholdig utvalg, personlig service og kvalitetskjøtt laget av norske råvarer – kvaliteter som skal stå sterkt også i fremtidige generasjoner.

I tillegg til egne utsalg på Søm og Lund i Kristiansand, leverer de også varer til andre. Derfor er Slakter Frivolds pølser å få kjøpt hos flere utsalg rundt omkring i Kristiansand. I dag er Slakter Frivold Kristiansands eneste gjenværende slakterbutikk.

Ole Kristian og Thomas Frivold som i dag driver tradisjonene videre er også golfspillere og medlemmer av Kristiansand Golfklubb. De er spesielt aktive på golfsimulatorene gjennom vinteren og har fast spilletid hver uke hvor de spiller sammen med venner.

Slakter Frivold AS er en god samarbeidspartner med klubben og leverer selvfølgelig også pølser til oss. Pølser er et enkelt og godt alternativ for salg i kafeen og gjennom sesongen går det nok med et par hundre kilo av disse. I tillegg til pølser leverer Frivold mye annet godt og vi vil i tiden fremover tilby noe av dette også.

Vi takker Slakter Frivold AS for sitt engasjement her i klubben og ikke minst den glimrende servicen de yter mot klubben.

E Frivold

slakter frivold

Hovedbane Golfbox
Simulator Stengt

Uke 37

Normalt vedlikehold denne uken.
"Nye" puttinggreen åpner igjen før helgen. Kun putting ut sesongen, chipping på den gamle treningsgreen.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: 10.8 °C

Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg