Åpning av hovedbanen
Endelig ser det ut til at vi kan åpne hovedbanen for spill...., men først er det dugnad.

Lørdag 10. april blir det dugnad og grunnet koronasituasjonen må vi dele den i to tidspunkter slik at det ikke er større grupper enn 50. Meld deg på i Golfbox «dugnad 2021», så får du melding fredag kveld om oppstarten din er 09:00 eller 09:30.

Banen åpner for dugnadsgjengen etter dugnaden og det åpnes for normal booking i Golfbox fra klokken 16:00. Golfbox åpnes klokken 12:00 torsdag 08.04.

Husk at det nå er spesielt viktig å reparere nedslagsmerker og divots på banen. Det gror fortsatt veldig dårlig og vi ønsker så lite skader som mulig.

Vi ønsker alle en riktig fin golfsesong og har stor tro på at dette blir veldig bra.

Medlemskontingent
Husk at medlemskontingent eller greenfee må være betalt før spill. Vi har i år opprettet et hyggelig utvalg med baneverter. De vil være mye på banen og kontrollere at alt flyter greit, at alle møter opp til starttidene sine, at nedslagsmerker og divots blir reparert og selvfølgelig at kontingent/greenfee er betalt. Vi skal jo heller ikke se bort fra at de også har med seg en skvett kaffe også ;-)

Trafikk på området
Som sikker de aller fleste har fått med seg er det en del byggeaktivitet på klubben for tiden og det vil komme en del store lastebiler med utstyr som skal inn. Det er viktig at alle tar litt ekstra hensyn når man parkerer slik at det er mulig å komme inn med store biler. I tillegg vil vi også informere om at all kjøring inn på området/klubbhus ikke er tillatt. I en periode må banemannskapet bruke arealene inne på område til maskiner og da kan vi ikke ha biler her inne.

Driving range
Det arbeides for fullt på driving rangen og i disse dager settes det opp høye stolper rundt hele rangen. Det vil nok ta litt tid før vi får åpnet, men banemannskapet vil så snart det er mulig henge opp et nett rett foran utslagsmattene slik at det er mulig å få slått litt.

Hovedbane Golfbox
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Baneinfo uke 18

Det er bløtt på banen, ta hensyn.

Stengt for golfbil.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill og at det ikke er tillat med spill ved frost/rim.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

Temperature: 14.4 °C

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera