golf

Lukk [X]

Valgkomiteen trenger din hjelp!
Årsmøtet i Kristiansand Golfklubb avholdes 25. mars og en av sakene er valg av nytt styre. Valgkomiteen har startet arbeidet med å fremme forslag til nytt styre for kommende periode. Vi er avhengige av medlemmenes innspill for å klare og innstille forslag til nytt styre før årsmøtet.

Flere i det sittende styret er på valg og vi trenger nye kandidater som kan være med å gjøre en frivillig innsats for Kristiansand Golfklubb i kommende periode. Det vil fortsatt sitte styremedlemmer igjen som sikrer kontinuitet fra forrige periode.

Styret velges på årsmøtet og har ansvar for å styre klubben frem til neste årsmøte, i henhold til beslutningene gjort på dette møtet.

Om du ser deg selv som en aktuell kandidat eller har forslag til andre kandidater, så kan du ta kontakt med Valgkomiteen direkte.

Ønsker du å være med og påvirke klubbens utvikling og få en unik innsikt i klubbens indre liv?

Da må du være villig til å ofre litt tid for å være med på styremøter samt ta del i ansvarsområdene som blir fordelt i styret. Dette kan være oppfølgning av frivillige utvalg, sportslig kontakt, økonomi eller andre organisatoriske oppgaver. Klubbens styre har overordnet ansvar for klubben mellom årsmøtene og dette innebærer oppfølgning av vedtatt budsjett og ansvar for klubbens ansatte.

Styresammensetning for neste periode innstilles av valgkomiteen og velges av årsmøtet. Valgkomiteen legger vekt på en variert sammensetning av styret med representanter som representerer bredden i klubben. Kandidater trenger ikke å ha tidligere erfaring fra styreverv, men det er selvfølgelig en fordel. Den viktigste personlige egenskapen er evnen til å delta i saklige diskusjoner og avgjørelser til klubbens beste.

Hilsen Valgkomiteen

  • Mikael Pedersen (99 09 00 66 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) - Leder
  • Johan Svensson (90 09 87 47) - Medlem
  • Guttorm Nilsen (48 13 23 20) - Medlem
  • Ingrid Wirsching (93 24 21 55) - Vara

Banestatus

Hovedbane Golfbox
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo uke 18

Det er bløtt på banen, ta hensyn.

Stengt for golfbil.

Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill og at det ikke er tillat med spill ved frost/rim.

Ta hensyn til banen, gå minst mulig på greener og reparer nedslagsmerker skikkelig.

 

Været akkurat nå

Temperature: 14.6 °C

Rain: 0 mm

Samarbeidspartnere

metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
neumann Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann  otera

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4695 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
E-post

Webdesign © 2013-2020 av Web Norge