Golfsesongen 2020
Da begynner vi å nærme oss jul, golfsesongen 2020 er vel i havn og banen stengt for vinteren. Det har utvilsomt vært et veldig spesielt år og her kommer en liten oppsummering av sesongen.

Tidligere i høst la vi ut en artikkel som omhandler mye av golfsesongen 2020 og vi kommer her med en liten oppfølger av denne – Se artikkel fra 6. oktober

Prosjektene vi omtalte tidligere er nå godt i gang og det arbeides både på Driving range, parkeringsplass og på nytt driftsbygg. I tillegg bygger vi ny bu til ballautomaten på driving range og har skiftet takstein på klubbhuset. Vi har omsider også fått i gang arbeidet med å legge fiber inn til klubben og her er det vi som står for en del av arbeidet. Så med andre ord er det «full rulle» her på klubben selv om det ikke spilles så mye golf på banen…

Vi er også godt i gang med å planlegge neste sesong og etter en hektisk 2020 sesong er det en del områder som krever litt mer oppmerksomhet. Vi er i dag ganske så nøyaktig 1300 medlemmer i klubben, vi startet sesongen med rett over 900 medlemmer. Dette er selvfølgelig veldig bra og vi håper jo at mange av de som startet med golf i 2020 også fortsetter i årene som kommer. Som nevnt har det vært en spesiell sesong og det er selvfølgelig usikkert hva 2021 bringer.

Å være 1300 medlemmer er selvfølgelig mye og kanskje også i overkant mye. Uansett tror vi det er viktig å ivareta den økningen som har vært på en god og fornuftig måte. Selv om en vaksine for Covid-19 nå er på vei, er det nok mye mulig at neste sesong også vil bli en del preget av dette.

Som nevnt er vi godt i gang med å planlegge for 2021 og vi tar høyde for at det også neste sesong vil være mange som ønsker å benytte anlegget. Ut fra de erfaringer vi har gjort oss i 2020 vil vi gjøre en del tiltak for å bedre de områder av driften som har hatt litt utfordringer i forbindelse med den store aktiviteten som har vært på anlegget – har kan nevnes følgende:

Aktivitetsplan – Vi arbeider med å lage en aktivitetsplan for klubben hvor vi på en bedre måte kan både kartlegge og informere om aktiviteten på anlegget gjennom sesongen.

Driving range – Her er jo jobben i gang og vi håper at oppgradering av rangen også skal bidra til en bedre drift av området.

Parkering – Vi har gjort en del forbedringer på parkeringsplassen og håper at det skal bli en del bedre enn det har vært. Vi hadde håpet å kunne utvide enda mer enn det vi har gjort nå, men her får vi bare avvente å se hva vi har tid og kapasitet til å gjøre denne jobben.

Treninger – Vi vi ta en gjennomgang av alle de faste treningene/aktivitetene som ukentlig skjer på klubben og gjøre et forsøk på å utnytte anlegget bedre.

Turneringer – Gjennom 2020 var det jo en del utfordringer ved å gjennomføre turneringer på grunn av Covid-19 og vi blir nok også nødt til å se litt på dette for 2021. Videre må det også sees litt på antall turneringer som skal gjennomføres og i hvilket format.

Sakte spill – I store deler av sesongen gikk dette relativt greit, men det er også en del tiltak som kan bedre dette. Vi har lagd noen klokker som skal ut på banen slik at man bedre kan følge tiden.

Oppmøte til starttid – Gjennom sesongen er det mange som har opplevd at noen ikke møter opp til starttiden sin. Dette er veldig uheldig og ikke bra, spesielt når mange ønsker å benytte banen. Vi må bli flinkere til å unngå dette slik at vi kan utnytte kapasiteten på en bedre måte.

«Pakke starttider» - På mange klubber er det helt normalt at man «pakker» starttider. Det vil si at hvis det går to flighter med 2 personer kan disse slås sammen slik at man gå 4 sammen. Da vil vi kunne frigjøre en starttid og vi får en bedre utnyttelse av banen. I praksis vil det si at man i enkelte tilfeller for endret sin starttid med inntil 20 minutter fremover (eks. fra kl. 16:00 til 16:10). I hovedsak vil vi nok praktisere dette i de mest travle tidene og i et begrenset omfang.

Banevert – Her er det utvilsomt et forbedringspotensialet og vi vil til neste sesong prøve å lage et opplegg som følger dette bedre opp. Vi ønsker at banevertene skal være mer synlige på banen og bidra til en bedre opplevelse for de som er ute og spiller. Å være banevert skal være en hyggelig jobb og ikke minst skal det være hyggelig å treffe en banevert. Vi kunne tenke oss å sette opp et eget utvalg for dette slik at flere kan bidra til å få gjennomført dette på en god måte. Har du lyst til å være med å bidra er det bare å ta kontakt med Cato Benham på telefon 416 28208. Dette er en viktig funksjon så vi håper flere har lyst til å bidra….

Ut fra det vi har nevnt her håper vi at både tilgjengeligheten og opplevelsen her på klubben skal bli enda bedre til neste sesong. Vi skal i hvert fall prøve å gjøre så godt vi kan for å gi så mange som mulig en god opplevelse her på klubben.

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår. Om noen dager snur sola og vi er på full fart mot en nye og spennende sesong.

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg