Nye takstein
Da er vi godt i gang med bytte av takstein på klubbhuset. De gamle betongsteinene har sett sine beste dager og skal nå skiftes ut med flotte nye stein fra Skarpnes.

Det som er spesielt hyggelig med denne jobben er at Skarpnes AS har sponset klubben med alle de nye taksteinene. Dette er jo utrolig bra og noe vi er veldig takknemlig for, stor TAKK til Skarpnes AS. For oss som golfklubb er det veldig viktig at vi klarer å få med oss det lokale næringslivet på en slik måte som Skarpnes AS her bidrar. Rett og slett helt KONGE…!

Å bytte takstein er jo selvfølgelig en stor jobb og vi har igjen fått med oss Frigstad Bygg AS til å utføre selve bytte av takstein. Disse gutta er super effektive, gjør en glimrende jobb og stiller alltid opp med god service og godt humør.

Etter at vi for et par år siden byttet kledning på hele klubbhuset er det nå gøy at vi kan fullføre jobben med nye takstein også, dette blir bra folkens!

Skarpnes nett

Frigstad

Range Selvplukk
Simulator (5 stk.) Åpen

Hovedbane er nå stengt

Range: Ballautomat er stengt men mulighet for litt selvplukk

Puttinggreener stengt

Korthullsbane er åpen

Sjekk golfbox og respekter åpning/stenging her.
Husk at alle skal være registret i Golfbox før spill.

Temperature: -2 °C

vt logo Norsk Staal 100x50.jpg metallglass   Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS Skaar Color Line
Wave MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150 gaupemyr hormann otera neumann 2021 kjemico Gumpens Ost  sg