Golfsimulator – åpning
Som du kan se av artikkelen under åpner nå vi bookingen på simulatorene. Med tanke på situasjonen rundt Covid-19 er det en del forhåndsregler som må tas i forbindelse med bruken. Se også artikkel under om kurs på Trackman.

Som et tiltak for å begrense smittefaren er det viktig at alle som ønsker å bruke simulatorene respekterer de regler som er satt. Klarer vi ikke å følge disse blir vi nødt til å stenge simulatorene for bruk.

Antall personer
Det er besluttet at det maks kan være 6 personer inne i bygget samtidig. Skal du booke tid i simulator vil det si at man i utgangspunktet ikke kan ta høyde for at man er flere enn 3 personer som spiller på samme simulator. Ønsker dere å være 4 må dette avklares med klubben på forhånd slik at vi kan sørge for at det maks er to på den andre simulatoren. For dere som har faste timer er jo dette allerede avklart og dere trenger ikke å foreta dere noe.

Registering og betaling
På grunn av eventuell fremtidig smittesporing MÅ alle registrerer seg på eget skjema. Dette ligger i Greenfeeboden på høyre side av bygget og her må det føres opp navn og telefonnummer til alle som skal inn i bygget. Betaling for bruken kan også gjøres her, enten via bankterminal, Vipps eller rabatthefter, husk å krysse av hvordan du betaler.

PS! Både betaling og registrering skal gjøres FØR man går inn i på simulatorene

Renhold
Vi har hengt opp to automatiske Antibac dispensere inne i bygget, bruk disse…. Det står også Antibac i Greenfeeboden og i klubbhuset når det er åpent. Ansatte i klubben vil også bidra med ekstra renhold slik at vi begrenser smittefaren maksimalt.

Inn og ut av bygget
Det er ikke tillatt å gå inn i bygget før de som allerede er der inne er kommet ut. Det vil også si at når man bruker simulatorene på man avslutte spillet slik at man er ute senest 5 minutter på hel time. Dette for at neste gruppe kan komme i gang på riktig tid. Hvis alle praktiserer dette tror vi flyten kan gå veldig greit.

Åpningstider
På dagtid vil i all hovedsak klubbhuset være åpen og du kan både betale og handle eventuelle varer. På kveldstid vil det være begrenset med bemanning og Greenfeebod må benyttes. Det er viktig at rutiner og regler blir fulgt slik at vi skal få best mulig flyt i bruken.

Booking
Som tidligere foregår all booking via nettet, informasjon om dette finner du her på nettsidene under menyen «Simulator». Skulle du ha problemer er det selvfølgelig bare å ta kontakt med klubben så hjelper vi deg i gang. Har du aldri brukt simulatorene før og er i tvil om noe er det også bare å ta kontakt.

VIKTIG
Det er viktig at de som har de siste timene på kvelden slår av prosjektorene, lyset og låser døren. Prosjektorene slåes av ved å trykke 2 ganger på fjernkontrollen og døren låses ved å trykke på «*».

Til slutt håper vi på en god og fin vintersesong hvor mange får kost seg på simulatorene. Ta som nevnt kontakt om vi kan hjelpe til med noe.

Hovedbane Åpen
Range Stengt
Simulator Åpen

Banen er åpen, men det er veldig bløtt.

Stengt for golfbil.
Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150