Klubbmesterskap 2020
På grunn av forskjellige omstendigheter har det dessverre tatt litt tid å få «spikret» gjennomføringen av årets Klubbmesterskap. Dette er nå på plass og følgende oppsett er valg for i år.

Klubbmesterskapet avvikles helgen 22. og 23 august og følgende klasser er satt opp. Det er som vanlig påmelding og betaling i Golfbox:

• Junior Gutter
  • Junior Jenter
  • Herrer
  • Damer
  • Senior Herre
  • Senior Damer
  • (Junior Gutter og Herrer spiller 36 + 18 hull øvrige spiller 18 + 18 hull)

PS! Alle damer som kvalifiserer til å delta i Senior Dame, vil automatisk delta i begge klasser

Lørdag 22. august
Det kjøres to runder på lørdagen, første runde starter fra klokken 08:00 og andre runden starter fra kl. 13:30. Alle starter løpende fra hull 1.

Start fra kl. 08:00

• Første runde Herre
  • Første runde Junior Gutter / Jenter
  • Første runde Dame / Senior Dame

Start fra ca. 13:30

• Andre runde Herrer
  • Andre runde Junior Gutter
  • Første runde Senior Herre

PS! Starttid for andre runde kan avvike noe etter hvert som vi ser hvor mange som er påmeldt, dette vet vi torsdag kveld før klubbmesterskapet.

Søndag 23. august
På søndagen kjøres siste runde for alle klasser og med første start kl. 09:00. Ved mange påmeldte vil det bli gjennomført en «Cut» før søndagen. Vi er litt usikker på det eksakte antallet som starter søndag, men normalt vil vi forsøke å få med ca.  45 – 52 spillere.

Diverse

• Det må være minimum 3 påmeldt i en klasse for at KM skal avvikles.
  • Juniorer kan delta i både juniorklassen og i Herre- / Dame klassen om de ønsker
  • Herrer som er fylt 50 år eller fyller 50 i 2020 kan spille både i Herre- og Senior Herre klassen
  • Damer som er fylt 50 år eller fyller i 2020 kan spille både i Dame- og Dame senior klassen
  • Det er mulig å bli Klubbmester i to forskjellige klasser om man kvalifiserer til dette
  • Er det under 3 deltagere i klassen Junior Jente, vil det bli én felles Juniorklasse
  • Det spilles slaggolf hvor ball må hulles ut og uten HCP (scratch golf)
  • Ved lik score etter ferdigspilt kåres vinner ved «Sudden Death» på hull 18

For mer informasjon, sjekk også Golfbox!

Vi håper på at mange ønsker å delta og at det blir en helg fullspekket av mye god og spennende golf.

Sportslig utvalg

Range Stengt
Simulator Åpen

Lør - søn Stengt

Stengt for sesongen med forbehold om lengre perioder med veldig bra vær.

Rangen er stengt for sesongen grunnet oppgradering.

Login error

Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150