KGK lag
Nok en fantastisk dag på KGK og hele 96 spillere stilte til årets første lag-turnering.

Vi startet 08.00 med første gruppe og hele 48 lag fulgte på. Alt gikk på skinner og vi mener å vite at det var lite venting rundt på banen. De rapportene turneringsutvalget fikk gikk på at alle var fornøyd. Forholdene på banen var helt supre. En stor takk til Kenneth og Vidar, og jobben de legger ned på vårt fantastiske anlegg.

Det var varierende resultater, men alt i alt var det ganske jevnt. Hele 25 lag gikk på par eller bedre. The Sveens var i en egen klasse med -16, det lukter PGA lang vei! Putt 1(-10) og Dunes & Whisky(-9) på de neste plassene. D&W avsluttet -13 etter å ha rundet på +4. Litt av en avslutning. Topp 10 kan hente premie i Pro-shop fra tirsdag formiddag.

De øvrige resultatene kan dere lese her:

Og så vil turneringsutvalget få rette en stor takk til Martin og Rune på Pieder Ro, som kom med en super premie i form av gavekort til vinnerlaget. Tusen takk!

Neste turnering er Colorline 2-dagers. Her er det også plass til 96 deltakere og vi spiller 9 hull på lørdag og har en cut. De som klarer cut skal spille 18 hull på søndag!

Vi sees

Turneringsutvalget

Range Stengt
Simulator Stengt