En utrolig start på sesongen!
Vi kan ikke si noe annet enn at det har vært en knallåpning av golfsesongen med strålende vær og stort sett full bane hver eneste dag. Dette er utrolig gøy og selv om det er litt spesielle tider har det meste gått på skinner.

Coronaviruset har selvfølgelig gitt oss noen utfordringer underveis, men i all hovedsak har alle som har besøkt anlegget tatt stort ansvar i forhold til å begrense smitterisikoen. Dette er jo en uvant situasjon for oss all og det er selvfølgelig områder vi også kan bli bedre på. Etter hvert som dagene går slippes det også litt opp på de forskjellige begrensningene vi har hatt og da er det spesielt viktig at vi fortsetter i størst mulig grad å ta hensyn til hverandre og fortsatt ha fokus på å begrense smittefaren. Etter noen erfaringer de første ukene kan vi komme med noen påminnelser:

Det er fortsatt maks 5 av gangen på driving rangen og les gjerne informasjonen som er satt opp. Er det noen som venter er det jo greit at men ikke okkuperer plassen for lenge. Det er viktig at alle følger reglene vi har på driving rangen slik at vi slipper å stenge denne. Så følg informasjonen som står der oppe er dere snille.

På banen er det viktig at flaggene får lov til å stå i og at man også her tar på minst mulig. Dette måtte være seg ballvaskere, vannkraner etc.

Vi har ellers satt ut en del «sprit» som man kan vaske hendene med, bruk disse flittig.

Vi har den siste tiden fått en god del tilbakemeldinger på at det er mange som ikke møter opp til starttidene sine. Med såpass mange som ønsker å benytte banen er det utrolig viktig at man sletter starttiden sin om man ikke har planer eller ikke rekker start tiden sin. Så husk dette folkens.

Etter en fantastisk vår og en glimrende innsats av klubbens banemannskap er banen nå i praktfull stand. Slik ønsker vi å ha den videre fremover og da er det viktig at vi både legger tilbake divots og reparerer nedslagsmerker på greenene. Ta gjerne flere enn dine egne også!

PS! Husk at banemannskap som jobber på banen er «fredet», du skal ikke slå ballen FØR du for klarsignal fra de som arbeider på banen. Dette er utrolig viktig og må følges av alle.

Kampanjen «Comeback 2020» som vi nå har kjørt noen uker har gått over all forventning. Det er utrolig mange som har benyttet seg av tilbudet og vi har klart å hente tilbake mange av våre gamle medlemmer. I tillegg ser vi også at mange som har vært medlem på såkalte «Postkasseklubber», nå har valgt å bli medlem av sin lokale klubb igjen. Begge deler er selvfølgelig veldig bra og håper jo at alle kommer godt i gang med golfen igjen.

Vi får også en del forespørsler på når vi kan komme i gang med årets turneringer, men foreløpig ser det ut til at det er 15. juni som gjelder. Vi vet at Norges Golfforbund er på saken og håper jo at vi kan komme i gang før dette. Så snart vi får mer informasjon om dette vil vi legge det ut på nettsidene.

Nå som det er såpass «tøkk» på banen er det viktig at vi alle passer på å holde spillehastigheten opp. Alle syntes det er kjedelig å gå i kø, men hvis man sørger for å holde ryggen på fligthen foran bør det gå veldig greit.

Førstkommende helg skal vi avholde sesongens første VTG-kurs. Dette er selvfølgelig en liten utfordring med tanke på regelverket rundt coronaviruset. Det vil si at det treningsområdet vil være forbeholdt deltagere på kurset og det vil bli satt opp «stasjoner» både der og på korthullsbanen. Kurset pågår både lørdag og søndag fra klokken 09:30 til 15:30.

Til slutt håper vi at alle har hatt en fin sesongstart og at men er kommet godt igang med golfen. Det er utrolig gøy å se så mange på anlegget og det meste tyder på at vi skal få en kjempefin golfsesong.

(Foto: Freddy Larsson)

Bilde 1

Bilde 2

Bilde 3

Bilde 4

Bilde 5

Bilde 7

Bilde 8

Bilde 9

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Temperature: 9.3 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph

Wind angle: SSW