Årsmelding 2019
Selv om Årsmøtet ble utsatt har vi valgt å laste ut Årsmeldingen for 2019. I stor utstrekning vil denne Årsmeldingen være riktig, men som nevnt tidligere er det mulig det kan komme et noe revidert budsjett for 2020 på grunn av situasjonen som har vært med tanke på Corona viruset.

Klikk på linken for å lese - Årsmelding 2019

Vi har nå kommet godt igang med driften her ute på klubben og stort sett hele anlegget er åpnet. Det er selvfølgelig en del rutiner som må følges og håper alle setter seg inn i disse og at alt går som det skal. Det har vært noen travle dager på banen og det virker som at alt flyter greit uten for mye venting. Da det gjennom påsken antagelig vil være mange som benytter banen er det viktig å passe på at man ikke lager kø. Hold følge med fligthen forran og slipp igjennom om det er nødvendig.

Vi ønsker alle en riktig god bypåske og håper det blir masse golf og hygge.

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.9 °C

Sum rain 24 hours: 32 mm

Wind strength: 1 Kph