Litt oppdatert informasjon
Da har vi stort sett fått åpnet opp hele anlegget. Det vil si at nå er både driving range og putting greenene åpnet for bruk. Det er selvfølgelig en del retningslinjer som må følges og vi har satt opp informasjon om dette på de forskjellige plassene.

Norges Golfforbund kommer stadig med oppdateringer i forhold til rettningslinjer og det er ikke helt lett for oss å kunne oppdatere på disse løpende. Så det beste vil være om du med jevne mellomrom tar turen innom NGF sine sider vedrørende dette. Linken til disse siden efinner du her:

Norges Golfforbund

Når det kommer til åpning av driving rangen er det følgende som gjelder:

Informasjo fra NGF
Smittefaren er ikke borte bare fordi vi får spille golf igjen. Vi ber alle respektere regler som er til for å begrense smitte, uansett hva du personlig måtte mene om dem. Om regler blir ignorert kan vi i verste fall forårsake at golfanlegg må stenges igjen, og det vil vi unngå.

I tillegg til reglene for spill på banen, har vi satt opp regler for bruk av driving rangen og treningsgreenene

• Kun åpent for klubbens medlemmer og samarbeidspartnere.
  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har generelle sykdoms symptomer bes om å holde seg borte fra anlegget.
  • Ankom anlegget tidligst ti minutter før din tid, og forlat området når du er ferdig.
  • Driving range betales med «solo kort» eller med trådløst bankort.
  • Maks 5 personer på rangen til en hver tid
  • Maks 5 personer på hver av puttinggreene -minimum 2m avstand!
  • Det er plassert antibac og hansker ved ballautomat, disse skal brukes i kontakt med ballkurv.
  • Unngå å berøre ballene med hendene – bruk køllen og/eller bena.
  • Ikke lov å bruke pegg, da dette fører til kontakt med golfball
  • Ingen bytting eller låning av utstyr!
  • Brudd på reglene medfører bortvisning og stenging av rangen.
  • Søppelkasser er stengt. Søppel tas med i golfbaggen.
  • Ikke lov å samles i grupper på parkeringsplassen eller andre steder på anlegget.

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Simulator Stengt

Fairway, utslag og greener ble dresset onsdag.

Ikke kast sneiper på banen. I tillegg til at det er noe graps er det også ekstrem brannfare. Vi har allerde slukket et par små branner på banen siste uken.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.3 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph