Informasjon - Artikkel oppdateres fortløpende (1. april 2020)
I forbindelse med situasjonen landet vårt er inne i nå påvirker selvfølgelig dette også Kristiansand Golfklubb. Vi kommer her med litt informasjon som kan være nyttig for våre medlemmer.

01. april 2020
Nå ser det ut til at det kan nærme seg åpning av banen. Det eneste vi nå mangler er en endlig godkjenning og rettningslinjer fra NGF. Så snart vi får dette vil vi åpne banen for spill. Før dette skjer vil vi sende ut litt informasjon til alle medlemmer som informerer om de retningslinjer vi som golfspillere må følge.

Vi legger ut ny informasjon når vi vet noe mer.

30. mars 2020
Som mange sikkert har fått med seg har regjeringen valgt å videreføre tiltakene rundt smittebegrensningen av Corona. Det vil si at de samme tiltakene vil fortsette frem til og med 14. april 2020. Norges Golfforbund arbeider for en løsning der golfbaner kan åpne i et begrenset omfang, men her er de ikke kommet noe konkret ennå. Det skal være et nettmøte i morgen mellom NGF og landets golfklubber, her deltar også vi og vil komme med oppdatert informasjon om det kommer noe nytt ut av dette. Utover dette er det ikke så mye vi har å informere omm og anbefaler dere alle å også følge informasjonen hos NGF.

NGF - Informasjon

Vi håper selvfølgelig at alle har det greit i disse coronatider og at vi om ikke altfor lenge skal få muligheten til å åpne banen for sesongen. Den individuelle dugnaden som har vært kjørt fungerer bra og det legges nå ut nye arbeidsoppgaver for de som har lyst til å bidra.

19. mars 2020
Ut fra tidligere informasjon som vi har lagt ut er vi fortsatt der at vi følger NGF sine anbefalinger om å holde anlegget stengt frem til og med 26. mars. Vi følger daglig med på om det kommer noen oppdateringer som påvirker oss som golfklubb. NGF legger ut fortløpende informasjon og det er satt ned en egen arbeidsgruppe som skal håndtere situasjonen rundt norske golfklubber. Ønsker du å holde deg oppdatert kan du klikke deg inn på linken under

NGF - Informasjon

Når det kommer til driften i selve golfklubben blir selvfølgelig også den noe påvirket av situasjonen med Coronaviruset. Vi er jo litt usikre på hvor lenge dette kan pågå og følger situasjonen nøye.

Alle ansatte er foreløpig friske og raske hvor ingen er i karantene. Det er litt barnepass for noen, men ellers arbeider vi som normalt med å klargjøring til årets golfsesong. Heldig vis er det foreløpig ganske tidlig vår og vi håper jo at golfsesongen kommer i gang på et tidspunkt som ikke skiller seg mye fra normalen. Uavhengig Corona viruset er banen i dag ikke klar for åpning da det fortsatt er både for vått og for kaldt. Så snart vi får klarsignal fra NGF vil vi åpne både driving range, korthullsbanen og simulatorene igjen.

Vi har også gjort en del tiltak for å begrense og forebygge eventuelle økonomiske konsekvenser som følger i kjølvannet av det som skjer i samfunnet akkurat nå. Det er blitt tatt kontakt med banker, leasingselskaper og leverandører slik at vi skal være best mulig rustet om situasjonen skal dra ut i tid. Førstkommende mandag den 23. mars er det kalt inn til et ekstraordinært styremøte hvor saken vil bli diskutert og gjennomgått.

Medlemskontingenter er noe klubben er helt avhengig av og håper jo at så mange som mulig har anledning til å betale dette innen vi åpner banen. Vi har selvfølgelig stor forståelse for at situasjonen som nå råder påvirker mange, også økonomisk. Vi som klubb vil så langt det lar seg gjøre være behjelpelig med for eksempel delbetaling av medlemskapet for 2020 om dette skulle være nødvendig. Eventuelt bare å ta kontakt så finner vi en god løsning.

Det er selvfølgelig veldig vanskelig å anslå når vi er tilbake i normal drift igjen, men skulle nok anta at golf er en av aktivitetene som først lar seg gjennomføre på en god og trygg måte. I starten vil det nok komme en del begrensninger og retningslinjer. Som nevnt følger vi godt med på utviklingen og informerer så snart ny informasjon kommer fra NGF.

Sist men ikke minst, så håper vi at alle våre medlemmer kommer seg greit gjennom dette og at man er friske og raske. Vi har ingen å miste og krysser fingrene for at det ikke tar for lang tid før vi pegger opp på hull 1.

Hovedbane Åpen (se golfbox)
Range Stengt
Simulator Stengt

Vi klipper greener fredag 03.04.
Bestill alltid i golfbox før du skal spille. Banen er stengt når den er blokkert i golfbox.

Rangen, nærspill og simulator er STENGT

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 5.6 °C

Sum rain 24 hours: 3.1 mm