Dugnad våren 2020
På grunn av omstendighetene blir det i år en "alternativ" dugnad her på golfklubben. Banemannsakpet har satt opp et forslag til hvordan dette kan gjennomføres og vi håper at vi klarer å få gjort litt på banen før den etter hvert åpnes.

Dugnad på hovedbanen.

Med dagens situasjon blir det ikke noen felles dugnad på golfbanen. Det er også en del usikkerhet knyttet til åpning av banen. Om banen får lov til å tørke opp i en uke eller to og med litt varmere vær vil det trolig være spillbart på hovedbanen tidlig i april. Hvordan føringene til NIF og golfforbundet blir etter 26.03 vet vi enda ikke og ser heller ikke noen grunn til å spekulere i det, vi vil uansett følge de rådene som kommer.

Men om det skulle bli lov å åpne for spill så trenger vi litt hjelp før den tid. Den siste uken har vi kun hatt en av banemannskapet på jobb og det er mye som skal gjøres. Hvordan dette blir i tiden fremover er også usikkert, men så lenge en av oss kan jobbe så holder vi tritt med arbeidet som MÅ gjøres. Akkurat nå som våren ser ut til å være i anmarsj er det først greener som får oppmerksomhet. Vi må daglig dugge av greener for å dempe sykdomspress, i tillegg til at vi må gjødsle, lufte, dresse, rulle og klippe når det trengs. Vi setter også i gang med dreneringsjobb på hull 1 og må legge ferdig ventiler til nytt vanningsanlegg rundt utslagsteder slik at vanningsanlegg kan startes før det plutselig blir tørt i april. Derfor trenger vi litt hjelp de neste par ukene.

Dugnad blir altså ikke felles, og folk velger selv når de vil ut å jobbe. Det er ikke nødvendig å gi beskjed før en kommer ut, men ved spørsmål så ring Kenneth på 97574371.  Alle følger retningslinjene under og gjør det de selv har tid og lyst til fra lista som henger på veggen på verkstedet. Utstyr som trengs ligger også her, samt liste du kan signere for utført arbeid.

Vi jobber sammen maks 2 personer, eller flere personer fra samme husstand. Personer som er i karantene eller som ikke er helt friske deltar ikke på dugnad.

- Rake rundt greener. Rake sammen kvist og løv (stort sett i rough) og kaste i hvit sekk. Sekken settes ut i skogkant og plukkes opp av banemannskapet når det er tid.

- Plukke gress i bunkere (vi fyller ny sand senere) Bøtter står også ved verksted, kast det som plukkes i skogen, ut av spillfeltet, og sett bøtta tilbake.
- Plukke pluggede baller og baller i skogen på rangen. Ballene kan ligge igjen på rangen så plukker vi inn med maskin senere.

Takk til alle som har anledning og vi satser på en felles dugnad når det igjen åpner seg for slikt

Banemannskapet

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Temperature: 10.1 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph

Wind angle: W