golf

Lukk [X]

Coronavirus - Informasjon
I løpet av dagen har det kommet en del informasjon fra både Stat. Kommune og Idretsforbundet. Kristiansand Golfklubb vil selvølgelig støtte opp om dette og har følgende kunngjøringer til våre medlemmer og gjester:

Årsmøtet
Dette er nå utsatt på ubestemt tid og vi vil legge ut en ny innkalling til Årsmøtet når vi vet litt mer hvordan denne situasjonen utvikler seg videre. Norges Golfforbund har gitt en generell utsettelse med årsmøter til 15. juni 2020. Sakspapirer og Årsmelding for 2019 vil uansett bli publisert på klubbens nettsider når disse er klare.

Treninger
Alle treninger i regi av klubben er inntil videre avlyst. Følg med på nettsidene / FB for mer informasjon om oppstart av disse igjen.

Korthulsbanen
Per i dag har vi ikke satt noen begrensninger på bruk av denne, men vi vurderer dette fortløpende. Uansett oppfordrer vi til fornuftig bruk og at man tar hensyn til situasjonen som vi nå er i. Er du i karantene eller ikke føler deg helt frisk, er heller ikke kortuhulsbanen noe for deg.

Driving Range
Her praktiserer vi samme retningslinjer som for korthullsbanen.

Golfsimulator
Her vurderer vi også situasjonen dag for dag, men har foreløpig lagt inn begrensninger på maks 2 personer per simulator, med andre ord maks 4 personer i lokalet samtidig. Også her gjelder totalforbud for de som er i karantene eller ikke føler seg 100% friske.

Indoor Golf
Turneringen settes settes på "hold" og det skal nå ikke spilles tellende runder. Foreløpig utsettes turneringen i påvente av at siyuasjonen skal bedre seg. Vi kommer tilbake med informasjon om dette når vi vet noe mer. Følg med på nettside og FB.

Klubbhuset
Foreløpig vil klubbhuset stort sett være betjent som normalt og ansatte være på jobb. Vi svarer på både mail og telefon om det skulle være noe.

Veien til Golf
Første oppsatt kurs er i slutten av mars og dette er avlyst. Alle som her meldt seg på dette vil få tilsendt ny informasjon når vi vet noe mer om når dette kan gjennomføres.

Om det skulle bli noen endringer rundt situasjonen vi er i nå, vil vi fortløpende informere om dette på klubbens nettsider. Vi håper også at alle kommer greit gjennom dette uten for stor problemer og plager.

 

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Stengt

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn 10 - 17

Baneinfo

UKE 39

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Været akkurat nå

Temperature: 10.2 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph

Wind angle: SE

Samarbeidspartnere

 Selecta British Cars Pider Ro Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem KEAS metos Skaar Retura Color Line
rank neumann Wave hc reklame MotorForum Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge