Coronavirus - Informasjon
I løpet av dagen har det kommet en del informasjon fra både Stat. Kommune og Idretsforbundet. Kristiansand Golfklubb vil selvølgelig støtte opp om dette og har følgende kunngjøringer til våre medlemmer og gjester:

Årsmøtet
Dette er nå utsatt på ubestemt tid og vi vil legge ut en ny innkalling til Årsmøtet når vi vet litt mer hvordan denne situasjonen utvikler seg videre. Norges Golfforbund har gitt en generell utsettelse med årsmøter til 15. juni 2020. Sakspapirer og Årsmelding for 2019 vil uansett bli publisert på klubbens nettsider når disse er klare.

Treninger
Alle treninger i regi av klubben er inntil videre avlyst. Følg med på nettsidene / FB for mer informasjon om oppstart av disse igjen.

Korthulsbanen
Per i dag har vi ikke satt noen begrensninger på bruk av denne, men vi vurderer dette fortløpende. Uansett oppfordrer vi til fornuftig bruk og at man tar hensyn til situasjonen som vi nå er i. Er du i karantene eller ikke føler deg helt frisk, er heller ikke kortuhulsbanen noe for deg.

Her praktiserer vi samme retningslinjer som for korthullsbanen.

Golfsimulator
Her vurderer vi også situasjonen dag for dag, men har foreløpig lagt inn begrensninger på maks 2 personer per simulator, med andre ord maks 4 personer i lokalet samtidig. Også her gjelder totalforbud for de som er i karantene eller ikke føler seg 100% friske.

Indoor Golf
Turneringen settes settes på "hold" og det skal nå ikke spilles tellende runder. Foreløpig utsettes turneringen i påvente av at siyuasjonen skal bedre seg. Vi kommer tilbake med informasjon om dette når vi vet noe mer. Følg med på nettside og FB.

Klubbhuset
Foreløpig vil klubbhuset stort sett være betjent som normalt og ansatte være på jobb. Vi svarer på både mail og telefon om det skulle være noe.

Veien til Golf
Første oppsatt kurs er i slutten av mars og dette er avlyst. Alle som her meldt seg på dette vil få tilsendt ny informasjon når vi vet noe mer om når dette kan gjennomføres.

Om det skulle bli noen endringer rundt situasjonen vi er i nå, vil vi fortløpende informere om dette på klubbens nettsider. Vi håper også at alle kommer greit gjennom dette uten for stor problemer og plager.

Hovedbane Åpen
Simulator Stengt

Bakken ned mot green 5 planerses ut denne uka, vennligst følg skilt.

Ved frost er banen stengt.

Temperature: 10.2 °C

Sum rain 24 hours: 0 mm

Wind strength: 1 Kph

Wind angle: SE