Dugnad på Korthullsbane
Da er det tid for en tidlig dugnad og nå er det korthullsbanen som skal til pers. Vi drar igang dugnad førstkommende lørdag kl. 10:00 og holder på i 2 - 3 timer.

Gjennom vinteren har klubbens banemannskap rensket opp mye av tilveksten rundt hele korthullsbanen. Dette må nå samles sammen og brennes. Dette trenger vi litt hjelp til og når man tenner bål, må det jo også bli litt pølsegrilling og kanskje en liten turnering også.

Er du klar for å komme igang med litt golf er korthullsabanen et veldig godt alternativ. Her kan du spille hele året og banen er faktisk veldig tørr og fin. I tillegg har greenen fått en del vedlikehold og er ikke så raske som de har vært. Korthullsbanen er utrolig utfordrende og gøy å spille. Har du famile og venner som ikke er golfspillere er det bare å ta de med her. Alle er velkommen og det koster selvfølgelig ingen ting. Trenger dere utstyr er det bare å ta kontakt med oss som jobber i klubbhuset.

Håper at så mange som mulig tar turen førstkommende lørdag og at vi får unna all kvisten som ligger rundt banen. Velkommen!

baal 228621s

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt