Inndoor 2019/2020
Da braker det snart løst med vinterens innendørsturneringen på simulatorene. Det er allerede mange påmeldet og har du lyst til å være med må du være rask. Vi har utvidet påmeldingsfristen til 27. november.

Velkommen til ny turnering på KGK. Premiebordet vokser og vi ligger an til ca 50.000 i premier som skal ut. Det blir lik spille form som forrige turnering, men det premieres etter hver runde i hver klasse. Alle runder inngår i ett Order Of Merit system og det deles ut poeng etter hver runde. Før finale og siste runde vil alle poeng bli strøket og nye poeng/slag vil bli delt ut. Alle spillere starter med nåværende HCP og reguleres opp og ned etter resultat.

Konkurransen
Turneringen kick starter i uke 48 slik at dere har en ekstra uke å spille på for rundene som gjelder for desember. Turneringen avsluttes i mars uke 13 (2020) 2 stk runder i måned og du kan spille når det passer for deg, men med markør og innen tidsfrist som er utløp måned. Du velger selv å mange runder du vil spille i forhold til OOM, men det spilles 7 runder + finale.

Klasser

• A-Mix. 0-18,4 nettoslag.(Åpen klasse. Herre, dame, junior)
  • B-Mix. 18,5-36 stableford.(Åpen klasse. Herre, dame, junior)

Dame klasse.
Junior klasse.

(Herre/dame/junior med klubb hcp har 36 hcp i denne konkurransen)

Utslag amatører
Herre
Junior under 20 hcp
Dame (+20% på hcp)

Utslag Ladies
Dame
Junior over 20 hcp
Herre (-20% på hcp)
Junior Klasse

Tidligere har turneringen blitt spilt på E6 Golf. I år spilles den på Virtual Golf som er Trackman sin egen. Bedre grafikk, bedre målinger og mer realistisk i forhold til E6.

Baner og innstillinger kommer senere, men gimmies blir på 2,4 meter.

TURNERINGSAVGIFT: 150,-
PRIS pr. time: 200,- (Gjelder for tellende runde i turneringen.)
Ellers gjelder vanlige priser for spill.

PÅMELFINGS FRIST: 27 November. Påmelding skjer på FB Inndoor Golf eller til Marius direkte.

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Vi jobber med ny rive til kunstgressgreener på korthullsbanen og håper denne vil senke hastigheten litt. Vi legger ut mer om dette så fort den er testet.

Korthullsbanen er selvsagt åpen. Vi jobber fortsatt med underskog og litt tynning her, så det er en smule "rotete" i kanten av banen.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150