golf

Lukk [X]

Da er vi i gang igjen!
En lang utendørs golfsesong begynner å nærme seg slutten og tiden er inne for å tenke på vintersesongen og spill på golfsimulatorene.

Vi har nå fått ryddet og klargjort begge golfsimulatorene for en ny innendørssesong. Vi har skiftet projektorer, lagt ned nye matter og oppdatert programvaren. Forrige vinter brukte vi stort sett programmet som het E6 når vi spilte golfbaner. Trackman har nå kommet med et eget program og vi anbefaler alle å bruke dette. Dette programmet fungerer bedre på selve radaren i Trackman og har mindre feil. Det er i løpet av sommeren og høsten kommet mange nye baner i dette programmet og flere er på vei.

Trackman fungerer også utmerket til trening og det finnes egne programmer for dette. I tillegg er det også fullt mulig å bestille protimer og Marius har dette stort sett gjennom hele vinteren. Bare kontakte han på mail, melding eller i ProShop.

Det henger bruksanvisning over begge skjermene og det skal være veldig greit å få dette til. Skulle du oppleve problemer, henger det også kontaktinformasjon på samme plass så skal vi prøve å hjelpe deg.

Vi minner om:

  • Husk å ha rent utstyr før du benytter simulatorene
  • Baller skal være rene og uten tusjmerker
  • Rydd opp etter deg slik at det ser ok ut til nestemann som kommer
  • Husk å registrere deg på skjemaet som ligger inne ved simulatoren
  • Husk å betale – FØR du begynner å spille

Betalingsformer:

  • Bankterminal
  • Vipps – til 19833
  • Rabatthefter
  • ProShop i åpningstid

Viktig! Husk å legge kvittering fra terminal og rabattheftet i kassen. Veldig greit om dere også skriver navnet på baksiden.

Om noen ønsker å booke inn faste timer på dagtid er det bare å ta kontakt med oss. Det er allerede non som har begynt å booke seg inn så lurt å være tidlig ute.

Regner med at det også i år vil bli kjørt en turnering på simulatorene, så bare å følge med på nettsidene om informasjon rundt dette.

 

IMG 5375

IMG 5372

IMG 5374

Banestatus

Hovedbane Åpen
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - søn 10-17

Baneinfo

UKE 43

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge