Klubbens åpningshull
Gjennom vår og forsommer har det blitt gjort en relativt stor oppgradering på banens åpningshull. Selv om det er litt småplukk før vi er helt ferdig, må vi jo si at vi er superfornøyd med resultatet.

I og med at vi fjernet den gamle startboden fikk vi jo også forlenget utslaget en del. Når utslaget settes hel bak begynner jo dette å bli et åpningshull med litt swung over ;-)

Foruten en glimrende innsats fra klubbens banemannskap har vi fått støtte og hjelp fra flere sponsorer for å få dette på plass.

Marnar Bruk AS - Royalimpregnert
Igjen har Marnar Bruk AS støttet oss med materialer til både gjerde langs hele utslaget samt ny bu til brusmaskinen og drikkevann. Som alt annet vi bygger her ute på klubben har vi også denne gangen brukt Royalimpregnerte materialer. Marnar Bruk har i mange år bidratt her på klubben og vi kan vel nå si at det begynner å bli em helhet i materialbruken ;-)  Stor takk for hjelpen og bidraget

Ribe Betong AS
Vi er veldig glade for at Ribe Betong AS er kommet inn som ny Samarbeidspartner med klubben. Ribe Betong har bidratt med betongmuren som er langs hele utslaget. I tillegg til å være enkle å stable, var også disse betongblokkene utrolig fine. Vi planlegger nok å bruke flere av disse steinen også andre steder på anlegget. Veldig gøy at Ribe Betong AS støtter klubben og en stor takk for bidraget til å gjøre utslaget utrolig flott – takk

Ege Betong AS
Glenn Ege har som mange vet bidratt mye er ute på Kristiansand Golfklubb i forskjellige anledninger. Også denne gangen har vi fått god hjelp av Glenn, både til grunnmur til gjerdet, sålen i bua og begge trappene. Takk for hjelpen Glenn….

Roar Olsen
Vår gode nabo Roar Olsen som vi ofte bruker til forskjellige gravejobber her på klubben har også vært engasjert i forbindelse med utslaget på hull 1. Ikke bare har det vært gravejobben han har tatt seg av, han har også løftet på plass alle betongblokkene fra Ribe Betong AS

Klokka
Denne har vært et litt langsiktig prosjekt og endelig var det jo gøy å få den på plass. Utfordringen med å få lagd en klokke som dette er selve urverket og at det må være av god nok kvalitet til å kunne stå ute hele året. Dette er en såkalt «Perrong klokke» som ofte brukes på togstasjoner og vi kjøpte denne fra Sveits. Den er tosidig hvor disse er synkronisert med hverandre. I tillegg stiller den seg automatisk via GPS signaler. Omrisset rundt klokka hvor det står kristiansand Golfklubb er lagd her i byen og skåret ut hos Norsk Stål AS i Søgne. Ønsker å gi en stor takk til gutta på norsk stål for en super jobb.

Selve klokkefronten som vi ser er designet og tegnet av Hege Benham. Hege er for øvrig også en god bidragsyter til klubbe og bidrar stort sett med det meste av grafisk arbeid som vi trenger. – Takk for hjelpen.

Som nevnt er denne klokken noe som jeg (Cato Benham) har hatt lyst til å lage i lang tid og når anledningen kom i forbindelse med utbedringen av første utslag var det jo en fin anledning. Da denne ikke er kjøpt som den er har det selvfølgelig vært litt arbeid med å få laget den, men utrolig gøy har det vært… Krysser nå bare fingrene på at alt virker som det skal og at den kan få stå i mange år.

Diverse «hjelpere»
Det er også flere som har bidratt med jobbing på utslaget, Marius (proen vår) har snekret, Morten Fossdal har lagd og festet støtter til gjerdet og festet klokkefoten og Tor Laudal har bidratt på flere plasser…

Tusen takk for hjelpen alle sammen

Klokke2

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150