golf

Lukk [X]

Nå går det unna...
Da begynner det nye treningsområdet å ta form og det jobbes på spreng med å legge inn jord på området. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli en del lastebiler inn på området, vær forsiktig.

Det er til nå gjort en relativt stor jobb inne på området. Det er blitt ryddet for rusk og rask, fjernet en del trær, planert, lagt ned dreneringsrør og dreneringsgrus. Vanningsanlegget er tilkoblet og lagt rundt hele området slik at vi kan få automatisk vanning også her.

Det som gjøres nå er at det legges inn et lag på nesten 40 cm med jord på hele området som skal komprimeres og etter hvert bli sådd. På grunn av at vi ikke kan legge inn jorden når det er regnvær og mye fukt, har vi drøyd litt med å legge på vekstmassene. Nå er det full fart og det begynner å ta virkelig form inn på området.

Det er våre eminente greenkeepere som hovedsaklig gjør jobben og de gjør en fantastisk innsats. Foruten at det legges ned en formidabel innsats i det nye treningsfeltet, fremstår jo også hovedbanen som helt fantastisk. En stor honør til klubben banemannskap!!

Retter også en takk til Roar Olsen som bidrar med alt av gravearbeid i forbidelse med byggingen. Vi tror dette kommer til å bli fantastisk bra.

Godt jobbet gutter....

IMG 5094

IMG 5094

IMG 5094

IMG 5094

IMG 5094

IMG 5094

Roar1

 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 46 - Takk for i år.

Frosten kom brått på oss i år. Etter en lang og god sesong, ser det nå ut til at det er over for denne gang. Heldigvis er både korthullsbane og simulator åpne gjennom vinteren. 

Denne sesongen var betydelig enklere for oss på banen med en tidlig start på gode greener. Vi har gitt forgreen og fringe et bra løft gjennom sesongen med mye dressing og nytt gjødselprogram. Dette fortsetter selvsagt neste sesong og vil gjøre greenområder markant bedre. Dressing (sand) av fairway på hull to ble som forventet også positivt og vi utvider dette til flere fairways kommende sesong. 

Ballmaskinen på rangen stenges uke 45 og vi legger ut «vinterballer» til selvplukk om vinteren.

Ellers vil vi rette en takk til alle dere som fikser både divots og nedslagsmerker mens dere spiller, det er en viktig jobb som hjelper oss å holde banen i god stand. Også mandagsgjengen, som reparer divots på fairway har gjort en fantastisk jobb og unge Kittelsen har spart oss mange timer med sin reparasjon av oppslåtte utslagsteder. 

I vinter vil vi først og fremst konsentrere oss om rydding av underskog på korthullsbanen, men skal nok få tid til litt rydding også på hovedbanen. Vi kommer til å prøve oss på en dugnad en lørdag før Jul for å brenne bål og spise pølser på korthullsbanen. Mer info om dette kommer så snart vi vet dato.

Vi gleder oss til 2020 og jobber med planer for hvordan banen kan bli bedre. Vi ser spesielt på de dårligste utslagstedene og noe drenering her og der, samt den nevnte dressingen av fairway. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har ideer og innspill.

Banemannskapet

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge