Utvidet åpningstid
Som et forsøk vil i juni utvide åpningstidene i ProShop og Kafé. Mandager og torsdager vil vi holde åpent til kl. 20:00 og håper mange vil besøke klubbhuset både før og etter runden.

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Greener ble klippet tirsdag 22.10 på 3.5mm

Rangen plukkes når det er mulighet for det, men mye regn gjør det vanskelig å kjøre på gresset. Derfor kan en møte tom ballmaskin, da må en ut å plukke selv.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing
.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line