KGK Junior
Klubbens Junioravdelig har de siste årene hatt en fantastisk utvikling. Dette syntes vi er veldig gøy... og enda gøyere blir det om mange av våre medlemmer følger Junioravdelingen på deres egen Facebookside. Klikk på "Bli medlem" og følg våre juniorer.

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Onsdag lufter vi greener med noe grovere utstyr enn normalt, verti-drain 12mm. Dette er absolutt nødvendig arbeid og vi skal gjøre vårt beste for å ha så gode greener som mulig i dagene etter jobben. Hullene vi lager blir fylt med sand, greener børstes og rulles.

Lufting av fairway blir gjort når vi har ledig tid og det ikke er for bløtt på banen.

Ikke bruk tid på å lete etter ditt eget nedslagsmerker, ta heller de to første du finner.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150