Da nærmer det seg..
Etter en fin fin vår begynner vi nå å nærme oss åpning av banen. Før alt er helt klart, kjører vi en liten dugnad førstkommende lørdag.

Vi starter opp med dugnaden klokken 09:00 og holder på til klokken 11:00. Etter dette samles vi i klubbhuset og gjør oss klare for Dugnadsturneringen 2019. Denne starter klokken 12:00 og ønsker du å delta kan du enten melde deg på i Golfbox eller ved påmelding i klubbhuset innen klokken 11:00.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er medlemmer som har deltatt på dugnad som er kvalifisert til å spille Dugnadsturneringen. Så har du ikke deltatt på dugnad, har du sjansen på lørdag.

Dugnadsturneringen er en 9 hulls turnering og banen er åpen for spill etter denne er avsluttet.

Vi minner om at det er tidlig på sesongen og ber alle behandle banen varsom og med omtanke ;-) Husk også at du har betalt medlemskontingenten 2019 før du går ut og spiller.

Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig fin og aktiv golfsesong...

Hull 9

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150