Da nærmer det seg..
Etter en fin fin vår begynner vi nå å nærme oss åpning av banen. Før alt er helt klart, kjører vi en liten dugnad førstkommende lørdag.

Vi starter opp med dugnaden klokken 09:00 og holder på til klokken 11:00. Etter dette samles vi i klubbhuset og gjør oss klare for Dugnadsturneringen 2019. Denne starter klokken 12:00 og ønsker du å delta kan du enten melde deg på i Golfbox eller ved påmelding i klubbhuset innen klokken 11:00.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er medlemmer som har deltatt på dugnad som er kvalifisert til å spille Dugnadsturneringen. Så har du ikke deltatt på dugnad, har du sjansen på lørdag.

Dugnadsturneringen er en 9 hulls turnering og banen er åpen for spill etter denne er avsluttet.

Vi minner om at det er tidlig på sesongen og ber alle behandle banen varsom og med omtanke ;-) Husk også at du har betalt medlemskontingenten 2019 før du går ut og spiller.

Helt til slutt vil vi ønske alle en riktig fin og aktiv golfsesong...

Hull 9

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Så var det frost igjen, men bare for et par dager. Det kommer mildvær denne uken og vi håper på å kunne blåse vekk det siste av løvet som ligger på banen. Vi jobber med ny rive til kunstgressgreener på korthullsbanen og håper denne vil senke hastigheten litt. Vi legger ut mer om dette så fort den er testet.

Korthullsbanen er selvsagt åpen. Vi jobber fortsatt med underskog og litt tynning her, så det er en smule "rotete" i kanten av banen.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150