Vi ønsker Slakter Frivold velkommen
Vi er stolte av å nå kunne informere om at Slakter Frivold AS har kommet inn som ny samarbeidspartnere med klubben fra og med sesongen 2019.

Slakter Frivold er en meget tradisjonsrik og anerkjent slakter her i Kristiansand og har i nesten 80 år levert kvalitetsprodukter til byens befolkning. Som eneste gjenværende slakter i byen er det jo litt stas at vi her på Kristiansand Golfklubb nå også vil kunne tilby varer fra en «ekte» slakter. Her snakker vi kortreist mat av høy kvalitet…

Foruten det å fylle opp pølsekokeren med ferske og gode pølser, vil vi gjennom sesongen også se på muligheten med andre godsaker fra Slakter Frivold.

Spesielt hyggelig er det jo at Tomas Frivold også har børstet støv av golfkøllene og kommet i gang med golfen igjen. Vi håper jo å se masse til han på golfbanen i de kommende sesongene.

Slakter Frivold har i dag to butikker, en på Lund og en på Søm. Vi oppfordrer selvfølgelig våre medlemmer om å støtte opp om denne tradisjonsrike og lokale leverandøren av kjøttvareprodukter. Treffer du Thomas får du slå av en liten golfprat i tillegg ;-)

Til slutt vil vi få takke Slakter Frivold for at de støtter opp om Kristiansand Golfklubb og vi ser frem til et kulinarisk og godt samarbeid i årene som kommer.

C Frivold

Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Dugnad førskommende helg, både lørdag og søndag fra 10 til 14.
baneåpning usikkert, men vi håper på siste helgen i Mars.

Utfyllende info på denne linken

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150