golf

Lukk [X]

Vi ønsker Slakter Frivold velkommen
Vi er stolte av å nå kunne informere om at Slakter Frivold AS har kommet inn som ny samarbeidspartnere med klubben fra og med sesongen 2019.

Slakter Frivold er en meget tradisjonsrik og anerkjent slakter her i Kristiansand og har i nesten 80 år levert kvalitetsprodukter til byens befolkning. Som eneste gjenværende slakter i byen er det jo litt stas at vi her på Kristiansand Golfklubb nå også vil kunne tilby varer fra en «ekte» slakter. Her snakker vi kortreist mat av høy kvalitet…

Foruten det å fylle opp pølsekokeren med ferske og gode pølser, vil vi gjennom sesongen også se på muligheten med andre godsaker fra Slakter Frivold.

Spesielt hyggelig er det jo at Tomas Frivold også har børstet støv av golfkøllene og kommet i gang med golfen igjen. Vi håper jo å se masse til han på golfbanen i de kommende sesongene.

Slakter Frivold har i dag to butikker, en på Lund og en på Søm. Vi oppfordrer selvfølgelig våre medlemmer om å støtte opp om denne tradisjonsrike og lokale leverandøren av kjøttvareprodukter. Treffer du Thomas får du slå av en liten golfprat i tillegg ;-)

Til slutt vil vi få takke Slakter Frivold for at de støtter opp om Kristiansand Golfklubb og vi ser frem til et kulinarisk og godt samarbeid i årene som kommer.

C Frivold

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 3

Så er været fortsatt dårlig, frost den ene dagen og bøttevis med regn den neste. Så fort det blir opphold og litt varme så prøver vi ut riva til kunstgresset på korthullsbanen.


Kristiansand

Login error

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge