Håndverkeren viderefører samarbeidet med KGK
Håndverkeren har de siste årene vært en god samarbeidspartner med oss her på golfklubben og nå videreføres samarbeidet også i 2019. Dette setter vi stor pris på og ser frem til et godt samarbeid.

Gjennom samarbeidet vi har med Håndverkeren bidrar dette på en meget positiv måte om å bygge opp om det sosiale miljøet i klubben. Den årlige Flaggturneringen som arrangeres her på klubben har som tradisjon at alle spillerne samles etter turneringen for sosialt samvær og de siste årene har dette vært hos Håndverkeren. Her har det vært premieutdeling, god med og drikke og sist men ikke minst en utrolig hyggelig kveld med mye latter og moro.

Håndverkeren er en glimrende plass for slike arrangementer og vi benytter oss også når vi har hatt sponsorarrangementet vårt. Vi blir alltid tatt godt imot og servicen vi er helt tipp topp. Erfaringen vi har hatt med Håndverkeren har alltid vært upåklagelig og vi kan anbefale disse på det varmeste. De tar imot både privat- og bedriftsarrangementer så her er det bare å ta kontakt. Ønsker du å kombinere en bytur med litt golf, har Harvey's Sportsbar nå også fått installert 2 golfsimulatorer. Harvey's Sportsbar og Håndverkeren har samme eiere og gjennom dette bygger opp om golfinteressen i Kristiansand.

Vi vil også benytte anledningen å takke for samarbeidet vi har hatt de siste årene og ser frem til nye år med samme gode samarbeidet og mye sosialt samvær…

Håndverkeren bilde

Simulator Åpen (08-24)

Lør - søn Stengt

Det regner og vi jobber med planer for neste sesong. Korthullsbanen er åpen med brukbare forhold.

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150