Da var diplomet i hus!
Under årets Idrettsgalla 2019 ble Junioravdelingen i Kristiansand Golfklubb hedret med Grasrotprisen 2018. Selve utdelingen skjedde på formiddagen før den TV-sendte Idrettsgallaen på NRK.

Klubben var representert med trenere fra Junioravdelingen og administrasjonen i klubben. Vi fikk hedre og ære av både Norsk Tipping, Idrettspresidenten Tom Tvedt og Presidenten i Norges Golfforbund Marit Wiig. Vi syntes jo det er utrolig hyggelig at Junioravdelingen fikk denne prisen og at det flotte arbeidet i klubben får den påskjønnelsen.

Som invitert gjest til Idrettsgallaen var dette en fin opplevelse og hvor man traff mange av menneskene som representerer norsk idrett. Spesielt hyggelig var det at vi også traff Viktor Hovland som de neste årene antagelig vis bli en meget god representant for golfsporten i Norge. Både han og Marit Wiig signerte diplomet vi fikk og det gjør det jo litt ekstra…

Til slutt må vi jo rette en takk til alle foreldrene som gjør en glimrende innsats i klubbens juniorarbeid som igjen har ført til at vi fikk denne prisen. Knallbra jobb dere gjør!

Har du lyst til å se litt flere bilder fra Idrettsgallaen kan du set dette på FB siden til Junioravdelingen

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når
 banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger også noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150