golf

Lukk [X]

Grasrotprisen 2018
Junioravdelingen i Kristiansand Golfklubb ble i år tildelt årets Grastrospris for 2018. Prisen deles ut av Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping og er på hele 50.000,- kroner. Dette er bare kjempegøy og noe vi er veldig stolt over.
Se også egen artikkel hos: NIF

Det er Harald i Paulen Haraldsen som på vegne av junioravdelingen har både søkt og informert om juniorarbeidet i klubben. Han har sådan gjort en glimrende innsats og dette er helt fantastisk. En virkelig stor takk og ikke minst gratulasjon til både Harald og klubbens junioravdeling. Nederst i artikkelen kan du lese juryens begrunnelse for å gi KGK Grastrosprisen for 2018. Du kan lese mer om Årets Grasrot her

De siste årene har det vært lagt ned et formidabelt arbeid av foreldre til barn og unge i junioravdelingen. Dette har gitt resultater og det er nå opp imot 80 aktive juniorer i klubben. En slik utmerkelse som Grasrotprisen er nok et synlig bevis på at både junioravdelingen og klubben gjør masse riktig i forbindelse med sitt barne- og ungdomsarbeid.

Etter en lang sesong er vi nå i full gang med vintersesongen for våre yngste golfspillere. Her legges det opp til trening i simulatorene, klubbhuset (chip og putt), fellestrening i starthallen og styrketrening på Sørlandsparken Tverrfaglige Helse. Så med andre ord, her er det full fart hele året…

Det er hovedsakelig foreldre av barn som drifter og organiserer junioravdelingen. De av juniorene som har spilt noen år og begynner å få litt sving på golfen, får også trening og oppfølging av klubbens Pro, Marius Andersen.

Uten en gjeng med ivrige og veldig engasjerte foreldre hadde vi nok aldri klart å få dette til på den måten som junioravdelingen driftes i dag. Kristiansand Golfklubb ønsker selvfølgelig å rette en stor takk til samtlige som bidrar i klubbens juniorarbeid, takk skal dere ha….

Til slutt er det også viktig å rette en takk til de yngste også, nemlig klubbens juniorer. De er en fantastisk gjeng som er utrolig flinke til å ivareta hverandre. De har i 2018 vært på flere turer ifm. Narvesen Tour og en fellestur til Danmark. Både her på klubben og når de er på reise ser vi det gode samholdet som er mellom de unge. For oss i klubben og i junioravdelingen er det viktig med trygge og gode omgivelser for de unge og dette skaper også god samhold innad i gruppen. I skrivende stund er faktisk en god gjeng av klubbens juniorer på vei ut på korthullsbanen for å spille nattgolf med en etterfulgt Halloweenfest i klubbhuset. Igjen i regi av foreldrene ;-)  

Igjen gratulerer til klubbens junioravdeling og tildelingen av Årets Grasrotpris….

*****

Vinner av Grasrotprisen 2018
Vinneren av årets Grasrotpris er Kristiansand Golfklubb JUNIORAVDELING. Idrettslaget vil motta Grasrotprisen på 50.000 kroner i forbindelse med Idrettsgallaen i Stavanger lørdag 5. januar 2019.

I juryens begrunnelse heter det at idrettslaget tar frafallsproblematikken på alvor. Klubben har de siste årene hatt stort fokus på å bekjempe frafallstatistikken blant ungdom.

For to år siden var de 7 ungdommer, nå er de ekspandert til 70-80 stk og det kommer stadig nye som ønsker å teste ut idretten. Klubben har klart å skape et godt miljø på Sørlandet, ungdom fra hele Stor Kristiansand, Vennesla og Lillesand kommer for å være med. Klubben ønsker også å tilby ungdommen et aktivitetstilbud vinterstid og har planer om å gjennomføre SUPERMANDAG`er . Disse vil inneholde en blanding av faglig, sportslig og sosialt. Klubben jobber for og har lykkes med å skape et miljø der de unge ivaretar hverandre i miljøet. Det spilles golf sammen på tvers av alder og uavhengig av golfhandicap.

Mottoet til klubben er " KGK junior skal være et godt sted å tilhøre, uavhengig av ambisjoner og golfhandicap."  Klubben ønsker også å drive lederutvikling overfor de eldste ungdommene som "blir for gamle" for junioravdelingen når de er 19 år. Da ønsker å sende dem på Trener 1 kurs og beholde dem i avdelingen som hjelpetrenere.

Stor interesse
Interessen for Grasrotprisen er stor. Det er kommet inn mange gode søknader med forslag til hva man ønsker å gjennomføre og hva man er i gang med, vi gleder oss til å lese om dere til neste år for å se at tiltak er blitt gjennomført.

Vi takker for engasjementet rundt årets Grasrotpris. Lykke til videre med ungdomsarbeidet i ditt idrettslag!

Det blir mye idrettsglede av frivillighet og spillemidler fra Norsk Tipping!

 

Med vennlig hilsen

Bente Engelhardtsen Widding

Ass. Markedssjef

 

 

 

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10 - 17
Lør - søn Stengt

Baneinfo

UKE 4

Vi har fått oss værstasjon. Nå kan du se hvordan været er på golfbanen i kollonen til høyre på nett eller under på mobilen. 

Mer baneinfo via denne linken

Været akkurat nå

Temperature: 6.5 °C

Rain: 0 mm

Sum rain 24 hours: 2.2 mm

Wind strength: 3 Kph

Wind angle: WSW

Samarbeidspartnere

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line
rank neumann Globetech Wave hc reklame MotorForum solbygg Elektropartner RibeBetong 150 Sorlandsreklame 150

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2020 av Web Norge