Gubben 2018
Etter en lang sesong men "Gubben" kan vi nå se tilbake på et år hvor antall deltagere har økt noe i forhold til tidligere år. Gubben er en sosial og god turnering som gjennom sesongen er meget posetivt for det sosiale i klubben.

Gubbeutvalget med Omar Lie i spissen har oppsummert sesongen som følger:

Det ble avholdt 17 av 18 planlagte gubber. I juli ble det, tradisjonen tro, arrangert felles «Dame og Gubbe» turneringer. I snitt har det vært 43,3 mannlige deltakere.

Det har også denne sesongen vært en egen Order of Merit for Gubben. Sven Arild Egebakken opparbeidet seg en god ledelse midtveis i sesongen, og dette holdt hele veien inn.
Vi gartulere Sven Arild med titelen "Årets Gubbe 2018". Det var temmelig tett i toppen og topp 3 ble følgende:

1. plass  Sven Arild Egebakken 596 poeng
 2. plass  Tom Erik Haaversen 561 poeng
 3. plass  Omar Lie 556 poeng

Vi hadde også noen ekstra konkurranser gjennom sesongen, med flest napp i lengste drive og nærmest hull (samlet for hull 5, 6 og 8). Vinneren for lengste
drive var Tom erik Haaversen og nærmest hull ble Sondre Berdal. Igjen en stor gratulasjon til alle som har hevdet seg gjennom sesongen.

Gubbeutvalget har som vanlig fungert veldig godt gjennom sesongen. Vi har en fin gjeng av medlemmer, som alle har bidratt på en positiv måte.

Vi takker alle som har deltatt og på den måten bygd opp om det sosiale miljøet i klubben.

Hilsen Omar

***

Det skal også nevnes at klubbens juniorer i å har fått delta på Gubben. Dette er utrolig bra og veldig viktig for våre yngste golfspillere. Tilbakemeldingene
vi har fått er at dette har vært positivt og at alle juniorer har blitt veldig godt tatt imot når de har deltatt i turneringen.

Kristiansand Golfklubb vil til slutt få takke årets Gubbeutvalg med en flott innsats og ser frem til en nye sesong med stor aktivitet.
Takk skal dere ha....

Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Man - fre 10-17