Lyst til å jobbe på golfklubben?
Sesongen er nå igang og vi trenger ekstrahjelp til kafé og Proshop. Dette er en trivelig og hyggelig jobbe hvor man treffer mange fornøyde golfspillere.

Arbeidet består i hovedsak av å betjene kafé og ProShop samt renhold i og rundt klubbhuset. Vi er på jakt etter en person som er srviceinnstild, blid og arbeidsom. Har du sertifikat på bil er det en fordel, men ikke nødvendig. Arbeidstiden er normalt sett fra kl. 10:00 til 18:00 og en del helger.

Da vi allerede er en del "mannfolk" som arbeider på klubben, er det selvføgelig hyggelig om noen damer/jenter ønsker å søke på stillingen.

For mer informasjon ta kontakt med:

Cato Benham
cato(a)kristiansandgk.no

x7445 sommerjobb2.jpg.pagespeed.ic.FggOZAHXuD

Hovedbane Åpen
Simulator Åpen (08-24)

Man - søn 10-17

Det er høst og når banen er åpen må alle ta hensyn og unngå bløte områder så best de kan. Gå minst mulig på greener og reparer skikkelig. Vi oppfordrer også til bruk av bærebag for å minimere spor. Vi stenger noen av gressutslagene fremover, spill der markørene står.

Greener ble klippet tirsdag 22.10 på 3.5mm

Rangen plukkes når det er mulighet for det, men mye regn gjør det vanskelig å kjøre på gresset. Derfor kan en møte tom ballmaskin, da må en ut å plukke selv.

Banen stenger og åpner med været for tiden. Sjekk alltid golfbox før du skal spille, her er det alltid oppdatert om banen er åpen eller ikke.

Denne uken håper vi å få luftet utslag og greener. Det vil også gå mye tid på løvblåsing
.

Stengt for golfbil

Sl frivold DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS metos Skaar Retura Pelican Color Line