Mosvold Drift AS
Vi er stolte av å kunne presentere Mosvold Drift AS som ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er også spesielt hyggelig at Mosvold Drift AS går inn som en samarbeidspartner som ønsker å støtte juniorarbeidet i klubben.

Etter noen år har vi nå klart å etablere en stor og meget aktiv junioravdeling med nesten 60 aktive spillere i alderen fra 4 til 20 år. Takket være en engasjert gjeng med foreldre som trenere og Marius er det blitt skikkelig "swing" på klubbens juniorer. I tiden fremover vil vi nok se mye til disse, både på driving rangen, banen og i klubbturneringer. En del begynner også å bli kanske så habile golfspillere også...

Juniorarbeidet er utrolig viktig for klubben og da er det også fantastisk gøy at bedrifter i det lokale næringslivet ønsker å bidra. Kristiansand Golfklubb ønsker at golf skal være et lavterskeltilbud som alle kan være med på, både med tanke på ferdighet og kostnaden ved å delta.

Mosvold Drift AS er en stor aktør i Kristiansand som driver med feiing og renhold av veinettet i Kristiansand og omegn. Vinterstid er oså snørydding på programmet. Mosvold Drift AS har en stor og moderne maskinpark og er en bedrift som har vært i god vekst de siste årene.

Vi i Kristiansand Golfklubb ønsker å rette en takk til selskapet og ser frem til et godt og langvarig samarbeid. Juniorarbeidet vi gjør er som nevnt viktig og samarbeidsavtaler som dette gjør klubben i stand til å tilby golf til mange barn og unge i Kristiansand.

Detter blir bra... ;-)

md1

Hovedbane - Åpen
Korthullsbane - Åpen