golf

Lukk [X]

Mosvold Drift AS
Vi er stolte av å kunne presentere Mosvold Drift AS som ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er også spesielt hyggelig at Mosvold Drift AS går inn som en samarbeidspartner som ønsker å støtte juniorarbeidet i klubben.

Etter noen år har vi nå klart å etablere en stor og meget aktiv junioravdeling med nesten 60 aktive spillere i alderen fra 4 til 20 år. Takket være en engasjert gjeng med foreldre som trenere og Marius er det blitt skikkelig "swing" på klubbens juniorer. I tiden fremover vil vi nok se mye til disse, både på driving rangen, banen og i klubbturneringer. En del begynner også å bli kanske så habile golfspillere også...

Juniorarbeidet er utrolig viktig for klubben og da er det også fantastisk gøy at bedrifter i det lokale næringslivet ønsker å bidra. Kristiansand Golfklubb ønsker at golf skal være et lavterskeltilbud som alle kan være med på, både med tanke på ferdighet og kostnaden ved å delta.

Mosvold Drift AS er en stor aktør i Kristiansand som driver med feiing og renhold av veinettet i Kristiansand og omegn. Vinterstid er oså snørydding på programmet. Mosvold Drift AS har en stor og moderne maskinpark og er en bedrift som har vært i god vekst de siste årene.

Vi i Kristiansand Golfklubb ønsker å rette en takk til selskapet og ser frem til et godt og langvarig samarbeid. Juniorarbeidet vi gjør er som nevnt viktig og samarbeidsavtaler som dette gjør klubben i stand til å tilby golf til mange barn og unge i Kristiansand.

Detter blir bra... ;-)

md1

md1

md1

Banestatus

Hovedbane Stengt
Korthullsbane Åpen
Range Selvplukk
Simulator Åpen (08-24)

Klubbhus / ProShop

Man - fre 10-17
Lør - søn Sporadisk

Samarbeidspartnere

DRP sixt mosvold Marnar Frigstad ege murogbetong egg DNB NorEngros elkem handverkeren PiederRo KEAS shoplink metos Murmester Kristian Sollie Skaar Retura Pelican Color Line G Travel
rank neumann Globetech Wave hc reklame solbygg Elektropartner

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Besøksadresse:

Dvergsnesveien 125
4638 Kristiansand
Tlf: 488 967 21

Postadresse:

Postboks 7532 Dvergsnes
4639 Kristiansand
Norway

Kontonr:

7325 05 12691 (DNB)
Organisasjonsnr: 985 855 943
Webdesign © 2013-2018 av Web Norge