Mosvold Drift AS
Vi er stolte av å kunne presentere Mosvold Drift AS som ny samarbeidspartner til Kristiansand Golfklubb. Det er også spesielt hyggelig at Mosvold Drift AS går inn som en samarbeidspartner som ønsker å støtte juniorarbeidet i klubben.

Etter noen år har vi nå klart å etablere en stor og meget aktiv junioravdeling med nesten 60 aktive spillere i alderen fra 4 til 20 år. Takket være en engasjert gjeng med foreldre som trenere og Marius er det blitt skikkelig "swing" på klubbens juniorer. I tiden fremover vil vi nok se mye til disse, både på driving rangen, banen og i klubbturneringer. En del begynner også å bli kanske så habile golfspillere også...

Juniorarbeidet er utrolig viktig for klubben og da er det også fantastisk gøy at bedrifter i det lokale næringslivet ønsker å bidra. Kristiansand Golfklubb ønsker at golf skal være et lavterskeltilbud som alle kan være med på, både med tanke på ferdighet og kostnaden ved å delta.

Mosvold Drift AS er en stor aktør i Kristiansand som driver med feiing og renhold av veinettet i Kristiansand og omegn. Vinterstid er oså snørydding på programmet. Mosvold Drift AS har en stor og moderne maskinpark og er en bedrift som har vært i god vekst de siste årene.

Vi i Kristiansand Golfklubb ønsker å rette en takk til selskapet og ser frem til et godt og langvarig samarbeid. Juniorarbeidet vi gjør er som nevnt viktig og samarbeidsavtaler som dette gjør klubben i stand til å tilby golf til mange barn og unge i Kristiansand.

Detter blir bra... ;-)

md1

Hovedbane Stengt (se golfbox)
Simulator Stengt

Banen er stengt grunnet overvann på greener, sjekker på nytt torsdag morgen.

Rangen blir ikke plukket onsdag grunnet mye nedbør.

Tirsdag dresser vi fairway.

Mye nedslagsmerker på greenene for tiden, ta gjerne en ekstra når du skal putte.

Ta nedslagsmerker, fiks divots, bruk søppelkasser og ta med sneipen hjem.

Mer baneinfo via denne linken

Temperature: 16.2 °C

Sum rain 24 hours: 26.7 mm

Wind strength: 1 Kph